ΑΕΚ: Έτσι πήρε το… ναι για την «OPAP Arena»

eurokinissi

Μεγάλη μέρα ήταν η Τετάρτη για την ιστορία της ΑΕΚ, καθώς με αυτόν τον τρόπο μπήκε «τέλος» στα 19 χρόνια «προσφυγιάς» του συλλόγου, καθώς όλα είναι έτοιμα για τα εγκαίνια της OΡΑΡ Arena.

Την Τετάρτη πραγματοποιήθηκε η μαραθώνια επιθεώρηση από την αρμόδια επιτροπή της Περιφέρειας Αττικής, η οποία έδωσε θετική εισήγηση με ψήφους 6-1.

Σύμφωνα με την Live Sport, η μοναδική αρνητική ψήφος ήταν από μέλος της επιτροπής, το οποίο ζητούσε... επίμονα να τοποθετηθεί πλέξιγκλας σε όλο το γήπεδο ύψους 2,5 μέτρων.

Πρόκειται για μία πάρα πολύ παλιά υπουργική απόφαση, η οποία όμως δεν ισχύει σε κανένα ελληνικό γήπεδο και φυσικά στην Ευρώπη.

Η ΑΕΚ είχε ικανοποιήσει κάθε παρατήρηση που είχε σημειωθεί το προηγούμενο διάστημα, τοποθετώντας πλέξιγκλας στις πολεμίστρες, μπροστά από τη θύρα 21 που θα βρίσκονται οι οργανωμένοι οπαδοί της και τοποθέτησε ακόμη ένα πίσω από τον πάγκο που θα βρίσκεται η φιλοξενούμενη ομάδα.

Τελικά λίγο μετά τις 19:00 υπήρξε η επίσημη ενημέρωση, με την οποία μπαίνει «τέλος» στην προσμονή χιλιάδων ΑΕΚτσήδων για να επιστρέψουν στα… πάτρια εδάφη.

Τα εγκαίνια του γηπέδου OPAP Arena θα γίνουν στις 30 Σεπτεμβρίου, ενώ το πρώτο παιχνίδι στη Νέα Φιλαδέλφεια είναι προγραμματισμένο για τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου στις 20:00 ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ιωνικό.

#ΑΕΚ #OPAP_ARENA #ΝΕΑ_ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/0pYXDMA
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη