Όταν ο Λαμιώτης Παναγιώτης Χατζητσοπάνης ''μάγευε'' το ΟΑΚΑ οδηγώντας με τις ''πάντες'' στο Rally Acropolis το 2006 και η Έλενα Παπαρίζου τραγουδούσε!!! (video)


Η αυλαία στο ΒP Ultimate Ράλι Ακρόπολις 2006, έπεσε ακριβώς όπως ξεκίνησε, με την μοναδική σούπερ ειδική στο Ο.Α.Κ.Α. Μπροστά σε χιλιάδες θεατές, οι πρωταγωνιστές του WRC, έδωσαν την τελευταία τους παράσταση. 

Ο Λαμιώτης πρωταθλητής Παναγιώτης Χατζητσοπάνης είχε αντίπαλο τον Δημήτρη Τασούλα όπου και κέρδισε σχετικά εύκολα κάνοντας τον τρίτο καλύτερο χρόνο στην κατηγορία του.

Ο Παναγιώτης Χατζητσοπάνης ''μάγεψε'' τους θεατές του ΟΑΚΑ οδηγώντας με τις ''πάντες'' ένα Mitsubishi Lancer Evo VII.

Παρουσιαστής της εκδήλωσης ήταν ο ηθοποιός Νίκος Αλιάγας ενώ η τραγουδίστρια Έλενα Παπαρίζου έδωσε ένα μοναδικό σόου πριν από την είσοδο των αγωνιστικών στην πίστα. Το πιο γλυκό τέλος, μετά από έναν πολύ σκληρό αγώνα.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη