-->

«Βόμβα» από την Sun: Ο Κάρολος δεν «άφησε» τον Χάρι να ταξιδέψει με την Μέγκαν για να δει την βασίλισσα

«Βόμβα» από την Sun: Ο Κάρολος δεν «άφησε» τον Χάρι να ταξιδέψει με την Μέγκαν για να δει την βασίλισσα

«Ο Κάρολος ξεκαθάρισε ότι η Μέγκαν δεν θα ήταν ευπρόσδεκτη», αποκαλύπτει η βρετανική Sun, ενώ και ο ίδιος ο «έκπτωτος» πρίγκιπας Χάρι «έφαγε πόρτα» από το αεροσκάφος που μετέφερε τον αδερφό του και τους θείους του στην Σκωτία προκειμένου να αποχαιρήσουν την βασίλισσα Ελισάβετ.

«Μόνος του στο πένθος» είναι ο τίτλος στο πρωτοσέλιδο της βρετανικής Sun, που φιλοξενεί μία σειρά αποκαλύψεων για τον πρίγκιπα Χάρι, που έχει πάψει προ πολλού να είναι ο αγαπημένος του Παλατιού.

Πιο συγκεκριμένα, πηγή ανέφερε στην εφημερίδα πως ο πατέρας του Χάρι - και πλέον νέος βασιλιάς - του ζήτησε να μην πάρει μαζί του την σύζυγό του Μέγκαν, στο Μπαλμόραλ της Σκωτίας, για να αποχαιρετήσουν τη βασίλισσα Ελισάβετ που πέθαινε.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, μαλιστα, ο Χάρι ήταν ο τελευταίος που έφτασε στο Μπαλμόραλ - αφού είχε ήδη ανακοινωθεί ο θάνατος της Ελισάβετ - και ο πρώτος που έφυγε.

Ο Χάρι και Μεγκαν - αν και δε ζουν πια στη Βρετανία - έτυχε να είναι στην Αγγλία για μια σειρά φιλανθρωπικών εκδηλώσεων όταν επιδεινώθηκε η υγεία της βασίλισσας. Μόλις το έμαθαν, χωρίς να συμβουλευτούν την υπόλοιπη οικογένεια, ανακοίνωσαν ότι θα ταξιδέψουν μαζί στη Σκωτία για να είναι κοντά της, προκαλώντας μεγάλη δυσαρέσκεια στο Μπάκιγκχαμ.

Σύμφωνα με τη Sun, o πρίγκιπας Χάρι βρισκόταν στην Αγροικία Φρόγκμορ όταν δέχθηκε τηλεφώνημα από τον πατέρα του, ο οποίος του ζήτησε να ταξιδέψει μόνος στη Σκωτία και όχι με τη Μέγκαν.

«Ο Κάρολος είπε στον Χάρι ότι θα ήταν λάθος και ανάρμοστο να βρεθεί η Μέγκαν στο Μπαλμόραλ σε μια τόσο θλιβερή στιγμή», είπε μια πηγή στην εφημερίδα.

«Του επισημάνθηκε ότι ούτε η Κέιτ θα πήγαινε και ότι μόνο οι πολύ στενοί συγγενείς θα έπρεπε να βρίσκονται στο πλευρό της Ελισάβετ. Ο Κάρολος έκανε πολύ, πολύ ξεκάθαρο ότι η Μέγκαν δεν θα ήταν ευπρόσδεκτη».

Μετά το τηλεφώνημα του πατέρα του, τελικά ο Χάρι συμφώνησε να πάει μόνος στο Μπαλμόραλ. Σύμφωνα μάλιστα με την SUN, ο Χάρι δεν είχε καν θέση στο αεροπλάνο της RAF που μετέφερε τον αδελφό του πρίγκιπα Γουίλιαμ και τους θείους του Πρίγκιπα Εδουάρδο και Πρίγκιπα Άντριου στη Σκωτία.

Έτσι, χρειάστηκε να βρει μόνος του αεροπλάνο για τη μεταφορά του και έφτασε καθυστερημένος στο Μπαλμόραλ αφού ήδη είχε ανακοινωθεί ο θάνατος της βασίλισσας Ελισάβετ.

#ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ_ΕΛΙΣΑΒΕΤ #ΚΑΡΟΛΟΣ #ΜΕΓΚΑΝ_ΜΑΡΚΛ #ΧΑΡΙ #ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/RXUjPWE
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->