Μάικ Τάισον: Αποκάλυψε την πάθηση από την οποία υποφέρει (vid)

ΑΠΕ - ΜΠΕ

Το τελευταίο διάστημα ο Μάικ Τάισον έχει εμφανιστεί να κυκλοφορεί σε αναπηρικό καροτσάκι, προκαλώντας ερωτηματικά για την κατάσταση της υγείας του. Έτσι, το θέμα πήρε διαστάσεις και ο πρώην πρωταθλητής πυγμαχίας αποφάσισε να δώσει εξηγήσεις.

Οι θαυμαστές του εξέφρασαν τις ανησυχίες τους για την υγεία του Τάισον όταν τον είδαν τον Αύγουστο σε αεροδρόμιο να τον μεταφέρουν σε αναπηρικό αμαξίδιο, ενώ άλλες φωτογραφίες τον έδειξαν να χρησιμοποιεί μπαστούνι για να μετακινηθεί. 

Ο Μάικ Τάισον εξήγησε την πάθηση που τον ταλαιπωρεί, η οποία μερικές φορές γίνεται τόσο επώδυνη που δυσκολεύεται ακόμα και να μιλήσει. «Έχω ισχιαλγία, η οποία κάθε τόσο φουντώνει. Όταν συμβαίνει αυτό δεν μπορώ ούτε να μιλήσω», είπε.

«Δόξα τω Θεώ είναι το μόνο πρόβλημα υγείας που έχω. Είμαι καλά τώρα», πρόσθεσε ο πρώην πρωταθλητής.

Η ισχιαλγία είναι μια κοινή πάθηση που συνήθως επηρεάζει άτομα τα οποία έχουν τραυματίσει την πλάτη τους στο παρελθόν και είναι ηλικίας μεταξύ 30 και 50 ετών. Εκδηλώνεται στο σώμα ως πόνος στο ισχιακό νεύρο, ο οποίος μπορεί να τρέχει από το κάτω μέρος της πλάτης μέχρι τα πόδια. Οι θεραπείες για την ασθένεια είναι συνήθως παυσίπονα και φυσιοθεραπεία και έχουν συνήθως βραχυπρόθεσμα αποτελέσματα.

{https://www.youtube.com/watch?v=bRlrgIL06K0}

#ΜΑΙΚ_ΤΑΙΣΟΝ #ΠΑΘΗΣΗ #ΙΣΧΙΟ #ΠΥΓΜΑΧΙΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/8Sxo5Fb
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη