Μαθητής γίνεται viral κάνοντας τον χειμώνα... καλοκαίρι (βίντεο)

Μαθητής γίνεται viral κάνοντας τον χειμώνα... καλοκαίρι (βίντεο)

Χωρίς... ιδιαίτερο άγχος ξεκίνησε η σχολική χρονιά για έναν μαθητή, ο οποίος είναι έτοιμος για την «χειμερινή χαλάρωση, καθώς τώρα ξεκινούν οι πραγματικές διακοπές», όπως λέει.

Η εβδομάδα που διανύουμε είναι η πιο δύσκολη για τους μαθητές, καθώς καλούνται να εγκαταλείψουν την χαλάρωση του καλοκαιριού και να μπουν σε κανονικούς ρυθμούς σχολείου.

Κάτι όμως που δεν ισχύει για όλους, όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω βίντεο.

Σε αυτό μιλάει ένας νεαρός, ο οποίος διεκδικεί το βραβείο του πιο χαλαρού μαθητή της χρονιάς, καθώς δεν φαίνεται να πολυαγχώνεται κιόλας για το σχολείο.

Όταν λοιπόν ρωτήθηκε για τη νέα χρονιά, είπε: «Αισθάνομαι οτι σα να ξεκινάνε οι χειμερινές μου διακοπές. Τώρα ξεκινάει η πραγματική χαλάρωση. Τώρα ξεκινάει τώρα. Το καλοκαίρι είναι η προθέρμανσή μας», ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Το καλοκαίρι πέρασα πολύ ωραία. Όλη την ημέρα καθόμουν και αυτό σκοπεύω να συνεχίσω».

Δείτε το βίντεο:

#ΜΑΘΗΤΗΣ #ΣΧΟΛΕΙΟ #ΚΑΘΙΣΙΟ #ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ #ΣΧΟΛΙΚΗ_ΧΡΟΝΙΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/sCNFt75
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη