Τουρισμός για όλους: Έγινε η κλήρωση, πότε τα αποτελέσματα για τα voucher έως 200 ευρώ

Τουρισμός για όλους: Έγινε η κλήρωση, πότε τα αποτελέσματα για τα voucher έως 200 ευρώ

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τον Τουρισμός για Όλους, για έξτρα 200.000 δικαιούχους τους οποίους είχε προαναγγείλει τόσο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης όσο και η υπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη.

Η κλήρωση για το πρόγραμμα Τουρισμός Για Όλους πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή ωστόσο ακόμα δεν έχουν αναρτηθεί τα αποτελέσματα στο tourism4all για να φανεί ποιοι δικαιούχοι θα λάβουν voucher 150 ευρώ.

Αυτό σύμφωνα με πληροφορίες του Dnews θα γίνει σήμερα ή το αργότερο αύριο. Μείνετε συντονισμένοι για να δείτε αν θα λάβετε το voucher διακοπών και για τον Χειμώνα. 

Στην κλήρωση συμμετείχαν όσοι πολίτες είχαν υποβάλλει έγκυρη αίτηση συμμετοχής τον περασμένο Ιούλιο, και δεν είχαν κληρωθεί.

Το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους 2022» προσφέρει επιδότηση διαμονής ύψους 150 Euro (200 Euro για ΑΜΕΑ) μέσω ψηφιακής κάρτας. Για πρώτη φορά, η εξαργύρωση μπορεί να γίνει σε κάθε ξενοδοχείο και κατάλυμα της χώρας μέχρι και τον Ιούνιο του 2023, καλύπτοντας το σύνολο της φθινοπωρινής και χειμερινής περιόδου.

Οι νέοι δικαιούχοι, σχεδόν άμεσα, δηλαδή 3-4 ημέρες μετά θα λάβουν μήνυμα, είτε με sms είτε με mail, και αφού πιστωθούν τα χρήματα, θα μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν ενώ, όπως τονίσαμε και παραπάνω θα αναρτηθεί νέο αρχείο στη σελίδα του tourism4all με τους δικαιούχους των νέων voucher.

Το Πρόγραμμα αποτελεί την αναβαθμισμένη ψηφιακή εκδοχή του ομώνυμου Προγράμματος των προηγούμενων ετών, καθώς για πρώτη φορά προβλέπονται:

  • αυξημένη επιδότηση 150€ ανά δικαιούχο (από 120€ που ήταν πέρυσι),
  • ειδική πρόβλεψη για υψηλότερη επιδότηση 200€ για ΑμεΑ με αναπηρία άνω του 67%,
  • ανέπαφη πληρωμή και εξαργύρωση του e-voucher σε κάθε πάροχο διαμονής (ξενοδοχεία, καταλύματα κ.ά.) και σε κάθε προορισμό της χώρας, χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς
  • άμεση αποζημίωση των παρόχων, γεγονός που βάζει τέλος στην αναμονή και τις χρονοβόρες γραφειοκρατικές διαδικασίες
  • εξαργύρωση του e-voucher εφάπαξ ή σε δόσεις μέχρι και τον Ιούνιο του 2023, ώστε υποστηριχθεί και η επιλογή διακοπών εκτός υψηλής τουριστικής περιόδου.
#ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ_ΓΙΑ_ΟΛΟΥΣ #ΚΛΗΡΩΣΗ #ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ #ΔΙΑΚΟΠΕΣ #VOUCHER


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/N7TtePf
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη