Ο Βασίλης Κωνσταντίνου «λύγισε» μιλώντας για την Μάρθα Καραγιάννη, η αποκάλυψη για το παιδί (βίντεο)

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου «λύγισε» μιλώντας για την Μάρθα Καραγιάννη, η αποκάλυψη για το παιδί (βίντεο)

Λύγισε στον τηλεοπτικό «αέρα» ο Βασίλης Κωνσταντίνου όταν κλήθηκε να μιλήσει για την απώλεια της Μάρθας Καραγιάννη με την οποία είχαν μια πολύ δυνατή και πολύχρονη σχέση.

Ο παλαίμαχος γκολκίπερ του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδας, Βασίλης Κωνσταντίνου, έκανε μια κατάθεση ψυχής μιλώντας για τον θάνατο της Μάρθας Καραγιάννη. Οι δυο τους υπήρξαν ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια της εποχής στην Ελλάδα. Μοιράστηκαν κοινή ζωή για 12 χρόνια και μετά τον χωρισμό τους παρέμειναν δύο πολύ καλοί φίλοι.

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου δεν έκρυψε τη μεγάλη αγάπη που είχε για τη Μάρθα Καραγιάννη και μάλιστα αποκάλυψε ότι κάποια στιγμή της κοινής τους πορείας είχε ζητήσει από την μεγάλη ηθοποιό να κάνουν ένα παιδί.

«Η Μάρθα ήταν ο μεγάλος έρωτας. Είχαμε αλληλοεκτίμηση από την πρώτη ημέρα που βρεθήκαμε και γνωριστήκαμε με τη Μάρθα, ήταν ένα καταπληκτικό κορίτσι. Ήταν μια σταρ πάνω στο πλατό. Αγάπησε πάρα πολύ το θέατρο, ερωτεύτηκε το θέατρο, αγάπησε πολύ τους συναδέλφους της ηθοποιούς. Δεν είχα ακούσει ποτέ κακιά κουβέντα ούτε για τον τελευταίο κομπάρσο. Ήταν όλοι το ίδιο, σαν την Μάρθα» ανέφερε ο Βασίλης Κωνσταντίνου.

Συνέχισε λέγοντας: «Πεθαίνω για την Μάρθα, την αγαπάω πάρα πολύ. Πήρα πολλά πράγματα από την Μάρθα. Όταν την γνώρισα, είχε γίνει μια παρεξήγηση στο Καραϊσκάκη, είχα τιμωρηθεί για έναν χρόνο και ήθελα να σταματήσω το ποδόσφαιρο. Και βρέθηκε η Μάρθα η οποία μου έδωσε το κουράγιο. Με έπαιρνε μαζί της και με πήγαινε στο γήπεδο, με πήγαινε στις προπονήσεις, περίμενε να με πάρει από τις προπονήσεις γιατί μου έλεγε "δεν μπορεί να σταματήσεις το ποδόσφαιρο, είσαι ερωτευμένος με το ποδόσφαιρο, δεν είσαι ερωτευμένος μαζί μου"».

Ο παλαίμαχος πορτιέρο, μιλώντας στον ΑΝΤ1, πρόσθεσε πως με αυτές τις ενέργειες της Καραγιάννη ο ίδιος τελικά συνέχισε το ποδόσφαιρο. Σε ερώτηση εάν της είχε ζητήσει να σταματήσει το θέατρο, ο Βασίλης Κωνσταντίνου απάντησε: «Δεν είχα ζητήσει να σταματήσει το θέατρο γιατί η Μάρθα δεν θα σταματούσε ποτέ το θέατρο με κανένα αντάλλαγμα, της είχα ζητήσει όμως να κάνει ένα παιδί, να κάνουμε ένα παιδί. Γιατί ήξερα πόσο αγάπη είχε για τα παιδιά. Μου είχε πει ότι έπρεπε να σταματήσει το θέατρο για οκτώ μήνες για να κάνει παιδί και δε μπορούσε να μην είναι πάνω στη σκηνή, στο σινεμά, στο θέατρο».

«Θα κρατήσω τα πάντα από την Μάρθα, αλλά θα κρατήσω κυρίως την αγάπη της για την οικογένεια, για το σπίτι της, για την παρέα της που ήταν κυρίως ηθοποιοί και την καλοσύνη της για όλους» τόνισε.

#ΜΑΡΘΑ_ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ #ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ #ΗΘΟΠΟΙΟΣ #ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ #ΠΑΙΔΙ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/sPckRiv
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη