
Τραγικός επίλογος στην Κρήτη. Νεκρή εντοπίστηκε η αγνοούμενη γυναίκα στην Κρήτη, την οποία παρέσυραν τα ορμητικά νερά της κακοκαιρίας που ξέσπασε χθες στην Αγία Πελαγία.
Νωρίτερα, ο σύζυγός της που βούτηξε μαζί με τους δύτες προκειμένου να βρουν την γυναίκα, η οποία παρασύρθηκε χθες μαζί με τον 50χρονο ο οποίος βρέθηκε νεκρός.
Από τις πρώτες πρωινές ώρες με κάθε διαθέσιμο μέσο η πυροσβεστική, η ΕΜΑΚ, το λιμενικό, η τοπική αυτοδιοίκηση αλλά και οι εθελοντές αναζητούσαν την 50χρονη γυναίκα.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο 50χρονος διατηρούσε ένα σπίτι στην Αγία Πελαγία και έφυγε από το Ηράκλειο μαζί με την 50χρονη προκειμένου να πάνε να το καθαρίσουν και να κάνουν κάποιες άλλες εργασίες.
Όταν όμως έφτασαν στην Αγία Πελαγία οι ουρανοί είχαν ανοίξει, με τους δρόμους να έχουν μετατραπεί σε ποτάμια.
Τότε, αποφάσισαν να επιστρέψουν στο Ηράκλειο χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.
Η γυναίκα κατάφερε να βγει από το αμάξι, όμως από τότε αγνοούνται τα ίχνη της.
Ο 50χρονος εγκλωβίστηκε μέσα στο όχημα και παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά με αποτέλεσμα το ΙΧ να σφηνώσει στο κανάλι του αντιπλημμυρικού έργου που πραγματοποιεί στην περιοχή ο δήμος Μαλεβιζίου.
Τον ανέσυραν πυροσβέστες έπειτα από μεγάλη προσπάθεια καθώς το σημείο ήταν απροσπέλαστο λόγω του όγκου των υλικών που είχαν μεταφερθεί προς την παραλία.
Ο ίδιος είχε επικοινωνήσει με την οικογένειά του λέγοντας πως έχει εγκλωβιστεί μέσα στο όχημα ενώ στη συνέχεια διακόπηκε η σύνδεση. Μέλη της οικογένειάς του ήρθαν σε επικοινωνία με τις αρχές και τελικά ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε νεκρός στο εγκλωβισμένο αυτοκίνητό του.
Ο σύζυγός της που την αναζητούσε, είχε μία επικοινωνία με τον 50χρονο την ώρα που είχαν εγκλωβιστεί στο αυτοκίνητο και όταν υποχώρησαν τα καιρικά φαινόμενα, πήγε στην Αγία Πελαγία προκειμένου να προσπαθήσει να βγει την γυναίκα του.
Ο σύζυγος της γυναίκας που αγνοείται μίλησε στο neakriti.gr, και ανέφερε ότι:
«Η σύζυγός μου είχε έρθει το πρωί εδώ με τον άνδρα που βρέθηκε νεκρός για κάποιες εργασίες.
Ο άτυχος άνδρας με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων θα αναγκαστούν να φύγουν.
«Ξαφνικά με πήρε μετά από δύο λεπτά και μου είπε ότι έχουν μπει μέσα στο αυτοκίνητο αλλά δεν πατάει καλά στον δρόμο και να καλέσω βοήθεια μέσω του 112 γιατί δεν είχαν καλό σήμα».
«Ήρθαμε με το γιο μου εδώ και προσπαθήσαμε να τους βοηθήσουμε αλλά μέσα στο όχημα βρήκαμε μόνο τον νεκρό άνδρα η γυναίκα μου έλειπε. Μακάρι να είναι ζωντανή αυτό θέλω μόνο».
from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/H10CPqN
via IFTTT