Πρόεδρος Εκδιδόμενων Προσώπων: «Στους οίκους ανοχής δεν βάζουμε ανήλικα»

Πρόεδρος Εκδιδόμενων Προσώπων: «Στους οίκους ανοχής δεν βάζουμε ανήλικα»

Απάντηση στον ισχυρισμό της της προέδρου των εκδιδόμενων γυναικών ότι ο 53χρονος εξέδιδε τη 12χρονη σε οίκο ανοχής έδωσε η πρόεδρος του Σωματείου Εκδιδόμενων Προσώπων Ελλάδος.

Η Ελλη Κανελλοπούλου, πρόεδρος του Σωματείου Εκδιδόμενων Προσώπων Ελλάδος (ΣΕΠΕ), απάντησε άμεσα στην καταγγελία της Κωνσταντίνας Καρατζιώτη, η οποία εμφανίστηκε στην ανακρίτρια για την υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης στον Κολωνό.

Συγκεκριμένα, η Έλλη Κανελλοπούλου τόνισε: «Δεν έχουμε καμία σχέση με αυτά, στους οίκους ανοχής εργάζονται αποκλειστικά ενήλικοι άνθρωποι. Αν κάποιοι -πόσο μάλλον η κα Καραντζιώτη- γνωρίζουν για τέτοια σοβαρά παραπτώματα που έχουν να κάνουν με παιδιά, να πάνε να τα παραθέσουν στην αστυνομία. Όσοι εμπλέκονται με βιασμούς, να πάνε στα τάρταρα».

«Εγώ είμαι εκπρόσωπος του Σωματείου από το 1999 και η συγκεκριμένη (η κα. Καρατζιώτη) δεν ήταν ποτέ μέλος. Κακώς το είπε, δεν έπρεπε να συνδέσει τους οίκους ανοχής που δουλεύουν νόμιμα με μια τόσο σοβαρή καταγγελία που σχετίζεται με βιασμό ανηλίκου. Είναι άλλο ο βιασμός, άλλο η συνεύρεση ενηλίκων με συναίνεση», επεσήμανε η κ. Κανελλοπούλου μιλώντας στο thesstoday,gr.

#ΟΙΚΟΣ_ΑΝΟΧΗΣ #ΑΝΗΛΙΚΑ #ΣΕΠΟΛΙΑ #ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/D5Q9Rc4
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη