Καθαρίστηκαν ξανά τα κοιμητήρια Σταυρού και Θερμοπυλών - Δείτε όσα αναφέρει ο αντιδήμαρχος Λαμιέων Κωνσταντίνος Κερπινιώτης

Δείτε όσα αναφέρει ο αντιδήμαρχος Λαμιέων Κωνσταντίνος Κερπινιώτης για τον καθαρισμό των κοιμητηρίων Σταυρού και Θερμοπυλών: 

Χρειάστηκε μια εβδομάδα παρεμβάσεων στη προτεραιότητα που δώσαμε σε δύο κοιμητήρια του Δήμου μας. Κοινότητας Σταυρού και Θερμοπυλών. Αν και έχουν γίνει αρκετές παρεμβάσεις στα δύο νεκροταφεία, στο κάλεσμα των (προέδρων-δημοτών) ανταποκριθήκαμε άμεσα. Δυστυχώς όσες φορές και να γίνουν, αν δεν βοηθήσουν οι τοπικές κοινωνίες θα έχουμε τις ίδιες εικόνες.

Αν όλοι εμείς δεν σεβόμαστε αυτούς τους ιερούς χώρους τότε η ευθύνη είναι ατομική και όχι να λέμε ότι φταίνε πάντα όλοι οι άλλοι. Ο πολιτισμός μιας κοινωνίας φαίνεται από το πώς σέβεται και τιμά τους νεκρούς της...

Συνεχίζουμε ΔΗΜΟΣ ΛΑΜΙEΩΝ !!!





















Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη