Έκτακτη επιδείνωση καιρού, έρχονται βροχές και καταιγίδες

Φωτογραφία: ΙΝΤΙΜΕ

Αναμένονται βροχές και καταιγίδες στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Βορειοδυτική Πελοπόννησο, για το υπόλοιπο της ημέρας.

Βροχές και καταιγίδες σημειώνονται από τη νύχτα της Δευτέρας στο Ιόνιο. Ο μετεωρολογικός σταθμός του του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr κατέγραψε στις Γουβιές Κέρκυρας 83 χιλιοστά βροχής έως το πρωί της Τρίτης. Οι βροχές σταδιακά επεκτάθηκαν -κατά κύριο λόγο- στην Ήπειρο, τη Στερεά, τη Θεσσαλία και τη Δυτική Μακεδονία.

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του meteo.gr, για το υπόλοιπο της ημέρας αναμένονται βροχές και καταιγίδες στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Βορειοδυτική Πελοπόννησο. Τα φαινόμενα στο Νότιο Ιόνιο, τη Δυτική Στερεά και τη Βορειοδυτική Πελοπόννησο θα είναι κατά τόπους ισχυρά.

Πρόσκαιρες τοπικές βροχές θα σημειωθούν και σε ορεινά -κυρίως- τμήματα των υπολοίπων ηπειρωτικών, με εξαίρεση τη Θράκη. Ύφεση των φαινομένων αναμένεται κατά τις βραδινές ώρες της Τρίτης.

#ΚΑΙΡΟΣ #ΒΡΟΧΕΣ #ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/16apfFG
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη