Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο 16χρονος μαθητής μετά από κατανάλωση μεγάλης ποσότητας χαπιών σε σχολείο

intime

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε το πρωί της Τρίτης  ένας 16χρονος μαθητής, ο οποίος κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα χαπιών, σε σχολείο στο Ηράκλειο.

Συγκεκριμένα, όπως τονίζουν πληροφορίες του creta24.gr, ο 16χρονος κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα χαπιών για την πίεση και έγινε αντιληπτός από τους συμμαθητές του οι οποίοι ενημέρωσαν του καθηγητές.

Οπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ο μαθητής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Βενιζέλειο, ώστε να του γίνει πλύση στομάχου. Οι λόγοι που κατανάλωσε τα χάπια είναι υπό διερεύνηση, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο της απόπειρας αυτοκτονίας.

#ΗΡΑΚΛΕΙΟ #ΣΧΟΛΕΙΟ #ΧΑΠΙΑ #ΜΑΘΗΤΗΣ #ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/UYpexgP
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη