Η Λαμία στην 1η θέση από τις πιο «άσχημες» πόλεις της Ελλάδας

Αυτές είναι οι πιο «άσχημες» πόλεις της Ελλάδας

Oι 5 πόλεις που έλαβαν ένα όχι και τόσο τιμητικό βραβείο...

Η ερώτηση «ποια θεωρείτε την πιο άσχημη πόλη της Ελλάδας», από το ελληνικό Reddit ήταν αρκετή για πολλά και ποικίλα σχόλια.

Κάτω από τη συγκεκριμένη ερώτηση, υπάρχουν 91 απαντήσεις που μας έλυσαν αυτή τη μεγάλη απορία!

Παρακάτω αναφέρονται οι 5 πόλεις που έλαβαν ένα όχι και τόσο τιμητικό βραβείο, αλλά τι να κάνουμε αφού περί ορέξεως…

1. Λαμία

Η Λαμία συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους αν και “κονταροχτυπήθηκε” με τη δεύτερη πόλη που θα δείτε παρακάτω. Ανάμεσα στα σχόλια των αναγνωστών διαβάσαμε «Λαμία, είναι σα να τρως ριζογκοφρέτα, no offense» και «Λαμία με μια μικρή επιφύλαξη γιατί δεν έχω επισκεφθεί τη Θήβα». Και αυτό ναι ήταν προοικονομία γιατί….

2. Θήβα

Η αλήθεια είναι ότι την περιμέναμε και top of the list αλλά να που γίνονται και ανατροπές. Τα σχόλια αναμενόμενα καθώς τα έχουμε ακούσει πολλάκις και στην καθημερινότητά μας: «Παρουσιάστηκα Θήβα και με έχουν φιλοξενήσει φίλοι που σπούδαζαν Λαμία και είναι τα χειρότερα και πιο σάπια μέρη που έχω επισκεφτεί».

3. Αγρίνιο

Ανάμεσα στα σχόλια, πολλοί μιλούσαν για τα κουνούπια, την υγρασία, τη ζέστη το καλοκαίρι και ότι η πόλη δεν έχει τίποτα αξιόλογο να επισκεφθείς. Και σαν να μην έχουν άδικο…

4. Αθήνα

Εντάξει, λίγο πονέσαμε αλλά το περιμέναμε… και έγινε πραγματικότητα! Κάτι η κίνηση, κάτι το καυσαέριο, κάτι η κακή ποιότητα ζωής βάλανε την Αθήνα στην black list των προτιμήσεων. Βέβαια οι “ψηφοφόροι” της δεν έλαβαν υπόψιν τα πολυάριθμα στέκια που στολίζουν αυτό το αστικό χάος και του δίνουν μία όμορφη πινελιά. Ανάμεσα στα όσα ειπώθηκαν σημειώσαμε τον χαρακτηρισμό «τσιμεντοφαβέλα».

Ηγουμενίτσα

«Μία πόλη με το ζόρι δίπλα στο λιμάνι», ανέφεραν οι δικαστές του Reddit και ένα point το έχουν.

Βέβαια για να είμαστε δίκαιοι πρέπει να αναφέρουμε ότι στην εν λόγω λίστα παραλίγο να δούμε την Σπάρτη, την Τρίπολη αλλά και την Κοζάνη.

www.neolaia.gr

1 Σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

  1. Πράγματι η πιο κακόγουστη πόλη της χώρας, αναρχία στο παρκάρισμα, όλα τα εμπορικά , η βόλτα σε απόσταση 100 μέτρων, 4 πλατείες σε απόσταση πάλι 100 μέτρων ΔΕΝ ΕΝΔΕΙΚΝΥΤΑΙ, δεν προσφέρεται για τουρισμό ή επισκέπτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Νεότερη Παλαιότερη