Συγκέντρωση στη Λαμία με ομιλητή τον Δ. Κουτσούμπα την Τετάρτη

Στις 7.30 μ.μ. στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου

Με μεγάλη πολιτική εκδήλωση στη Λαμία την Τετάρτη 30 Νοέμβρη, στις 7.30 μ.μ. στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου, με ομιλητή τον Δημήτρη Κουτσούμπα, ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, συνεχίζεται το πολιτικό άνοιγμα των Οργανώσεων του Κόμματος σε Ανατολική Στερεά και Εύβοια.

«Με την εκδήλωση της Τετάρτης κορυφώνεται μία πλούσια δραστηριότητα που υλοποίησαν το προηγούμενο διάστημα οι Οργανώσεις του ΚΚΕ στη Φθιώτιδα, διαδίδοντας πλατιά το κάλεσμα του Κόμματος για συμπόρευση», αναφέρει στον «Ριζοσπάστη» η Ανδριάνα Μπαφούτσου, Γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής Φθιώτιδας του ΚΚΕ, και προσθέτει:

«Απευθυνθήκαμε στον λαό της Φθιώτιδας και ιδιαίτερα σε όλους όσοι συναντηθήκαμε το προηγούμενο διάστημα στον μεγάλο αγώνα της ΛΑΡΚΟ, στα μπλόκα των αγροτών, στις κινητοποιήσεις για την ενίσχυση του Νοσοκομείου Λαμίας και των ΚΥ, στις κινητοποιήσεις των πλημμυροπαθών, στην απεργία στις 9 Νοέμβρη, στις κινητοποιήσεις των φοιτητών της πόλης, σε κάθε μικρό και μεγάλο αγώνα που αναπτύχθηκε σε χώρους δουλειάς. Σε όλους αυτούς απλώνουμε το χέρι και τους καλούμε να παρευρεθούν στην εκδήλωση, να ακούσουν και να συζητήσουμε μαζί τους το κάλεσμα συμπόρευσης με το ΚΚΕ».

www.902.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη