Προσλήψεις 20 συμβασιούχων στο Δήμο Τρικάλων

Προσλήψεις 20 συμβασιούχων στο Δήμο Τρικάλων

Συνολικά 20 άτομα θα προσληφθούν στο Δήμο Τρικάλων με συμβάσεις ορισμένου χρόνου.

Ο Δήμος Τρικκαίων ανακοινώνει ότι θα προσλάβει 20 άτομα, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την αντιμετώπιση εποχικών και πρόσκαιρων αναγκών της Διεύθυνσης Ανταποδοτικών Υπηρεσιών.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής και να την υποβάλουν μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά αποκλειστικά ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (prokirixeis@trikalacity.gr).Η αίτηση συμμετοχής πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές.

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν το έντυπο της αίτησης και της υπεύθυνης δήλωσης στον δικτυακό τόπο του Δήμου Τρικκαίων: www.trikalacity.grστην ενότητα προκηρύξεις. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι πέντε(5) ημέρες, υπολογιζόμενες ημερολογιακά και αρχίζει από την επομένη της ανάρτησης της παρούσας στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος και συγκεκριμένα από25.11.2022μέχρι και 29.11.2022.

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

#ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ #ΔΗΜΟΣ #ΤΡΙΚΑΛΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/UghXs8V
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη