Τροχαίο στη Μεσογείων: Αρχισμηνίας 28 ετών ο νεκρός, έτρεχε να προλάβει το λεωφορείο για την δουλειά

Τροχαίο στη Μεσογείων: Αρχισμηνίας 28 ετών ο νεκρός, έτρεχε να προλάβει το λεωφορείο για την δουλειά

Σοκ προκαλούν τα νέα στοιχεία για τον θάνατο στη Μεσογείων όταν ένας νεαρός άνδρας παρασύρθηκε από δύο διερχόμενα οχήματα.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, πρόκειται για 28χρονο αρχισμηνία της Πολεμικής Αεροπορίας, τον οποίο αρχικά παρέσυρε ένα αυτοκίνητο που κινούνταν στο ρεύμα της Μεσογείων προς Αθήνα. Το χτύπημα ήταν σφοδρότατο -αποκαλυπτικές είναι οι εικόνες του διαλυμένου αυτοκινήτου- και εκτόξευσε τον άτυχο άνδρα στο αντίθετο ρεύμα, όπου τον παρέσυρε το δεύτερο αυτοκίνητο και έχασε τη ζωή του.

Το δεύτερο αυτοκίνητο που παρέσυρε τον 28χρονο στην άνοδο της Μεσογείων ήταν ένα πολιτικό όχημα του Στρατού με οδηγό έναν φαντάρο ο οποίος υπέστη διάσειση και μεταφέρθηκε στο 401.

Κατά πληροφορίες του ΣΚΑΪ, ο άτυχος αρχισμηνίας προσπαθούσε να προλάβει το λεωφορείο που θα τον μετέφερε στην Τανάγρα για να αναλάβει υπηρεσία.

Το τροχαίο δυστύχημα έγινε κοντά στη γέφυρα του Καλατράβα, κοντά στην υπόγεια διάβαση, με τον 28χρονο ενδεχομένως να επιχείρησε να περάσει τον δρόμο έτσι για να προλάβει το λεωφορείο.

#ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ #ΝΕΚΡΟΣ #ΤΡΟΧΑΙΟ #ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/fl0abBJ
via IFTTT

1 Σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη