Πανουργιάς Παπαϊωάννου και Απόστολος Γκλέτσος σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Λαμία

Θα στηριχτούν ο πρώτος για Περιφερειάρχης και ο δεύτερος για Δήμαρχος της πόλης;

Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ παρουσίασαν στη Λαμία ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, ο Γιάννης Σαρακιώτης και ο Γραμματέας της ΝΕ Φθιώτιδας Βαγγέλης Σακελλάρης.

Η είδηση ωστόσο είναι ότι στην παρουσίαση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Λαμίας Πανουργιάς Παπαϊωάννου και ο Απόστολος Γκλέτσος.

Για τον Απόστολο Γκλέτσο οργιάζουν οι φήμες (έστω και αν καμία απόφαση δεν υπάρχει) ότι ενδέχεται να τον ΣΥΡΙΖΑ για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Ενδιαφέρον, ωστόσο, έχει πως πληθαίνουν οι φήμες πως είναι πιθανόν η Κουμουνδούρου να στηρίξει τον Πανουργιά Παπαϊωάννου για Δήμαρχο Λαμίας.

Να σημειωθεί πως ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου έχει προϊστορία στην αυτοδιοίκηση, καθώς υπήρχε περιφερειακός σύμβουλος επί Κλέαρχου Γεωργαντά- ενός πολύ καλού περιφερειάρχη.

www.ieidiseis.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη