Στο τραπέζι μειώσεις στις τραπεζικές χρεώσεις

Στο τραπέζι μειώσεις στις τραπεζικές χρεώσεις

Το θέμα των επιτοκίων των τραπεζικών χρεώσεων στις ηλεκτρονικές συναλλαγές, των πλειστηριασμών αλλά και των τραπεζικών χρεώσεων αναμένεται να κυριαρχήσουν στη σημερινή συνάντηση που θα έχει ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας με τις διοικήσεις των τραπεζών.

Ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας αναμένεται να επισημάνει στις τράπεζες την ανάγκη να αυξήσουν τα επιτόκια καταθέσεων προκειμένου να μειωθεί το άνοιγμα της ψαλίδας μεταξύ επιτοκίων χορηγήσεων και καταθέσεων και να αντισταθμιστεί ένα μικρό έστω τμήμα της ανόδου πληθωρισμού, ενώ στο τραπέζι θα τεθεί και το ενδεχόμενο λήψης πρόσθετων μέτρων προστασίας των στεγαστικών δανείων στη βάση αντίστοιχων πρωτοβουλιών που έχουν αναλάβει χώρες όπως η Ισπανία.

Μείζον θέμα συνιστά και η μείωση των τραπεζικών χρεώσεων. Από τη συζήτηση, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν θα εξαιρεθεί και το θέμα των πλειστηριασμών και της προστασίας της πρώτης κατοικίας, που έχει κυριαρχήσει στην επικαιρότητα τις τελευταίες μέρες.

#ΧΡΕΩΣΕΙΣ #ΤΡΑΠΕΖΕΣ #ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ #ΧΡΗΣΤΟΣ_ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/1C6kzIa
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη