Δήμος Ζωγράφου: Εμπρηστική επίθεση σε αμαξοστάσιο του Δήμου

Δήμος Ζωγράφου: Εμπρηστική επίθεση σε αμαξοστάσιο του Δήμου

Στόχος μίας ακόμη άνανδρης επίθεσης έγινε τα ξημερώματα της Πέμπτης ο Δήμος Ζωγράφου.

Στόχος μίας ακόμη άνανδρης επίθεσης έγινε τα ξημερώματα της Πέμπτης ο Δήμος Ζωγράφου όταν εξερράγησαν αυτοσχέδιοι εμπρηστικοί μηχανισμοί που είχαν τοποθετήσει άγνωστοι στο αμαξοστάσιο του Δήμου.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε 4 μηχανήματα έργου και σε ένα φορτηγό. Χάρη στην έγκαιρη επέμβαση των υπαλλήλων του Τμήματος Καθαριότητας οι φωτιές έσβησαν άμεσα, πριν ακόμα φτάσουν στο σημείο δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Το σημείο της εμπρηστικής επίθεσης επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Μηχανολογικού Εξοπλισμού Δημήτρη Δήμα, προκειμένου να ενημερωθεί από κοντά για την έκταση των ζημιών.

Σημειώνεται ότι ο Δήμος Ζωγράφου είχε πέσει ξανά θύμα εμπρηστικής επίθεσης τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης 25 Ιανουαρίου, όταν άγνωστοι έκαψαν τρία υπηρεσιακά αυτοκίνητα, προκαλώντας την ολοκληρωτική τους καταστροφή.

O Δήμος Ζωγράφου έχει καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου και καταγγέλλει την εμπρηστική ενέργεια των αγνώστων, σημειώνοντας ότι θα πράξει τα δέοντα προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες.

WhatsApp Image 2022 11 24 at 15.03.43

#ΕΠΙΘΕΣΗ #ΔΗΜΟΣ_ΖΩΓΡΑΦΟΥ #ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΟ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/oa4Wb7D
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη