Υπολείμματα από αυτοκόλλητα στα ρούχα; Δες πώς θα τα αφαιρέσεις πανεύκολα

Υπολείμματα από αυτοκόλλητα στα ρούχα; Δες πώς θα τα αφαιρέσεις πανεύκολα

Όταν αγοράζουμε ένα καινούργιο ρούχο υπάρχει περίπτωση στο εσωτερικό τους μέρος να βρίσκονται μικρά αυτοκόλλητα στα οποία δεν δίνουμε σημασία, με αποτέλεσμα όταν πλύνουμε το ρούχο αυτά να παραμένουν.

Τα υπολείμματα από αυτοκόλλητα στα ρούχα είναι κάτι που συνηθίζεται να υπάρχει και ταυτόχρονα είναι πάρα μα πάρα πολύ ενοχλητικό. Παρόλα αυτά υπάρχει τρόπος να απομακρύνεις την κόλλα, καθώς έχουμε επαγγελματίες οι οποίοι μας συμβουλεύουν πως να το κάνουμε.

Σύμφωνα με τους επαγγελματίες υπάρχουν τρεις τρόποι να αφαιρέσεις τα υπολείμματα αυτοκόλλητων από τα ρούχα κι έτσι να απαλλαγείς μια και καλή από αυτά. Οι ειδικοί στη φροντίδα υφασμάτων μοιράζονται τα δικά τους go-to hacks για να μας δώσουν την εμπειρία τους.

Το βασικό είναι να μην πανικοβληθείς όταν σου συμβεί

Έπλυνες κατά λάθος ένα πουκάμισο με αυτοκόλλητο ετικέτας και αυτό άφησε πίσω τις κολλώδεις κηλίδες κόλλας. Νούμερο ένα, μην πανικοβληθείς. Πιθανότατα φαίνεται ότι η κολλώδης, εναπομείνασα κόλλα θα είναι κολλημένη στο αγαπημένο σου μπλουζάκι για πάντα, αλλά υπάρχει τρόπος να αφαιρέσεις ακόμα και τα πιο επίμονα υπολείμματα κόλλας αυτοκόλλητου αρκεί να ξέρεις πως θα το κάνεις. Ακολουθούν τρεις τρόποι στο σπίτι για να αφαιρέσεις τα υπολείμματα αυτοκόλλητων από τα ρούχα σου χωρίς να τα καταστρέψεις, σύμφωνα με τους επαγγελματίες της φροντίδας ρούχων.

1. Το ασετόν κάνει θαύματα

Κι όμως το ασετόν σε ρούχα με φυσικές ίνες κάνει θαύματα! Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ασετόν για να βοηθήσεις στη διάσπαση της σκληρυμένης, εναπομείνασας κόλλας. Αλλά το ασετόν, χρησιμοποίησε το μόνο σε μη οξικά υφάσματα, αλλιώς η ακετόνη, το αφαιρετικό βερνικιού νυχιών, θα λιώσει το ύφασμα. Η διαδικασία είναι απλή καθώς πρέπει να τοποθετήσεις το ρούχο σε επίπεδο, σε ένα τραπέζι και να βάλεις μια πετσέτα πίσω από τον λεκέ, λέει ο John Mahdessian, πρόεδρος της Madame Paulette, μιας επαγγελματικής εταιρείας στεγνού καθαρισμού στη Νέα Υόρκη. «Πρώτα, ελέγξτε αν η κόλλα έχει στεγνώσει, στη συνέχεια, ταμπονάρετε καθαρό ασετόν για αφαίρεση βερνικιών νυχιών σε ένα πανί και τρίψτε το στην κόλλα που έχει απομείνει. Οι λευκές κηλίδες θα πρέπει να εξαφανιστούν γρήγορα».

Δείτε τη συνέχεια στο The Issue.

#ΡΟΥΧΑ #ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ #ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ #ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ #ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/mY9q63G
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη