Λαμία: Ο Τσιντώτας και ο Πίτι


Η Λαμία κοιτάει τον Παναγιώτη Τσιντώτα, ενώ τα σενάρια για τον Πίτι επανήλθαν.

Το θέμα του προπονητή έκλεισε, η πρώτη μεταγραφή κλείδωσε (σ.σ. Βασιλαντωνόπουλος) και η Λαμία προχωράει τον σχεδιασμό της για τον Ιανουάριο.

Τον τελευταίο καιρό υπάρχει προβληματισμός για τον Μπόγιαν Σαράνοφ σε τέτοιο βαθμό που η Λαμία έχει ψαχτεί και για τερματοφύλακα. Ο διάδοχός του έχει βρεθεί ή για να ακριβολογούμε, έχει εντοπιστεί ο πρώτος στόχος.

Αυτός είναι ο Παναγιώτης Τσιντώτας. Μπορεί να ακούστηκε πως είναι κλεισμένος από τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά τα δεδομένα είναι διαφορετικά. Ενδιαφέρονται οι Ηπειρώτες, αλλά κοιτούν και αλλού γιατί συμφωνία με τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ προς το παρόν δεν υπάρχει.

Η Λαμία έχει κάνει την κίνησή της και περιμένει. Ούτως ή άλλως ο 29χρονος θα πρέπει πρώτα να αποδεσμευτεί από την Ένωση. Εκεί τους τελευταίους μήνες είχε μείνει στο περιθώριο, αλλά στο παρελθόν έχει παίξει σε 89 ματς με τους «κιτρινόμαυρους». Αρκετοί από τους «κυανόλευκους» έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν μαζί του.

Τέλος, το πρόσφατο ποστάρισμα του Πίτι προκάλεσε νέες συζητήσεις. Ο Ισπανός βρίσκεται σταθερά σε ανοιχτή γραμμή με τους διοικούντες και παρακολουθεί τα δρώμενα. Κάποιες σκέψεις για επαναδραστηριοποίησή του υπάρχουν. Το αν θα μετουσιωθούν σε πρόταση, θα φανεί.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη