Λαμία: Ο προβληματισμός για παίκτη-έκπληξη και οι ανακατατάξεις

Άλλαξε ο προπονητής στη Λαμία, αλλάζουν και άλλα.

Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου έπεισε τον Σάββα Παντελίδη, η Λαμία αλλάζει σελίδα και ο νέος προπονητής έχει να διαχειριστεί αρκετά θέματα με το καλημέρα.

Για κάποιους παίκτες έχουν ήδη βγει συμπεράσματα. Το κατά πόσο θα τα αναιρέσει ο νέος τεχνικός, μένει να φανεί. Είναι γνωστό πως έχει προκύψει θέμα με τον Λάζαρ Ρόμανιτς. Ούτε από την ομάδα είναι ευχαριστημένοι μαζί τού ούτε εκείνος θέλει να συνεχίσει.

Μετά το ματς με τον Παναιτωλικό κάποιοι εντός των τειχών έβγαλαν έναν προβληματισμό και για τον έτερο Σέρβο. Μπορεί ο Μπόγιαν Σαράνοφ να έχει αποδειχτεί ένας από τους πιο σταθερούς παίκτες της ομάδας του και γενικότερα ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες της Super League 1, αλλά στη Λαμία θεωρούν πως φέτος δεν έχει ανταποκριθεί πλήρως. Ειδικά στο ματς με τους Αγρινιώτες του χρεώνουν αρκετά.

Το αν η απόδοσή του είναι ένας από τους λόγους που αλλάζει και ο προπονητής τερματοφυλάκων, δεν έχει αποσαφηνιστεί. Ο Παναγιώτης Νάσης θα αποτελέσει παρελθόν και ήδη έχει γίνει πρόταση στον Φίλιππο Μπολοβίνη. Ο τελευταίος ήταν στη Λαμία και επί Μιχάλη Γρηγορίου.

Ανακατατάξεις θα υπάρξουν και αλλού το τεχνικό τιμ. Τη θέση του Σάκη Παντελίδη πιθανότατα θα πάρει ο Θωμάς Γιαννιτόπουλος. Ο τελευταίος ήταν γυμναστής πέρυσι στον ΠΑΣ Γιάννινα. Επικρατέστερος για άμεσος συνεργάτης του Σάββα Παντελίδη είναι ο Άκης Βάβαλης.

Τέλος, ο 57χρονος τεχνικός έχει την ευκαιρία στη διακοπή να αξιολογήσει το ρόστερ του και να κινηθεί αναλόγως τόσο στις αποδεσμεύσεις όσο και στις μεταγραφές. Γι’ αυτό και ακόμη δεν πρέπει τίποτα να θεωρείται σίγουρο για όσους φλερτάρουν με το διαζύγιο. Θα γίνουν, πάντως, προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ.

www.sportime.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη