Απεργιακή κινητοποίηση δασκάλων και νηπιαγωγών στις 15/12

intime

Σε κινητοποίηση καλούν τα μέλη τους οι Ομοσπονδίες των εκπαιδευτικών την Πέμπτη 15, Δεκέμβρη.

Η ΔΟΕ, ΟΛΜΕ ΚΑΙ ΟΙΕΛΕ προγραμματίζουν συγκέντρωση στις 12:00 στα Προπύλαια και πορεία προς το υπουργείο Οικονομικών, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

«Το σχέδιο του Προϋπολογισμού για το 2023 δεν προβλέπει καμία αύξηση στους μισθούς μας, δεν ανταποκρίνεται στις πραγματικές ανάγκες των σχολείων, συνεχίζει την υποχρηματοδότηση της Παιδείας και της Υγείας», αναφέρει η ανακοίνωση.

Μεταξύ άλλων, ζητούν «άμεση καταβολή δώρου Χριστουγέννων, επαναφορά 13ου και 14ου μισθού, αυξήσεις στους μισθούς, άμεση μονιμοποίηση όλων των νεοδιορισμένων που συμπληρώνουν τη διετία, εξίσωση του ωραρίου των νηπιαγωγών και των εκπαιδευτικών που υπηρετούν σε ολιγοθέσια Δημοτικά με αυτό των υπόλοιπων εκπαιδευτικών και κατάργηση των νόμων 4692/20, 4823/21, που οδηγούν στην κατηγοριοποίηση των σχολείων».

#ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ_ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ #ΔΑΣΚΑΛΟΙ #ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/NmWYOH7
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη