Λαμία: Πλημμύρα Χριστουγέννων στην Μητρόπολη Φθιώτιδας

Γέμισαν από χριστουγεννιάτικες μελωδίες, όμορφα χαμόγελα και παιδικές φωνές τόσο το Επισκοπείο, όσο και το Πνευματικό και Διοικητικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος παραμονές της μεγάλης Εορτής των Χριστουγέννων, αλλά πάνω από όλα γέμισε με αγάπη και ευχές η καρδιά του δεχόμενος απλόχερα ευχετήριες επισκέψεις από το ποίμνιό του.

          Ιερείς, μοναχοί και μοναχές, τοπικοί φορείς, εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, μαθητές και μαθήτριες Σχολείων, Πολιτιστικοί Σύλλογοι, εκατοντάδες παιδιά ευχήθηκαν στον Σεβασμιώτατο Καλά Χριστούγεννα έλαβαν την ευχή του και γεύθηκαν την αγάπη του και το Χριστουγεννιάτικο μποναμά, καθώς και άλλα δώρα.

          Σε όλους ο Σεβασμιώτατος μαζί με την ευχή του έδωσε και ένα προσωπικό προσκλητήριο. Μία εικόνα του Οσίου Βησσαρίωνος του Αγαθωνίτου, όπου στο πίσω μέρος αναγράφεται ένας από τους πατρικούς λόγους του Αγίου:

«Το σκοτάδι δεν έχει θέση στην ζωή του χριστιανού, που θέλει η ζωή του να φωτίζεται από τον ήλιο της δικαιοσύνης, τον Κύριο μας Ιησού Χριστό». Όσιος Βησσαρίων ο Αγαθωνίτης.

          «Μετά πολλής αγάπης, σας προσκαλώ και σας περιμένω να εορτάσουμε μαζί την πρώτη εορτή του Οσίου Βησσαρίωνος του Αγαθωνίτου στις 20, 21 και 22 Ιανουαρίου 2023. Χρόνια πολλά»!

               Επίσης, ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε τα Ιδρύματα της Μητροπόλεως και πολλές χριστουγεννιάτικες εορταστικές εκδηλώσεις στην πόλη της Λαμίας και στα περίχωρα, τις οποίες διοργάνωσαν σχολεία, σύλλογοι και διάφοροι φορείς.

Φωτογραφίες: Δημήτριος Ανάγνου

https://flic.kr/s/aHBqjAknnF

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη