Νέα Ιωνία: Γυναίκα έβρισε και χτύπησε έγκυο ενώ περίμεναν σε ουρά καταστήματος

UNSPLASH

Απίστευτο περιστατικό συνέβη στην ουρά ταχυδρομικής εταιρείας στη Ν.Ιωνία.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews.gr το μεσημέρι της Παρασκευής στις 14.30 γυναίκα χτύπησε και έβρισε μια έγκυο γυναίκα, την ώρα, που περίμεναν στην ουρά της υπηρεσίας. 

Συγκεκριμένα, η 40χρονη έγκυος περίμενε στη θέση της, την ώρα, που η 48χρονη γυναίκα την πλησίασε και ισχυριζόμενη ότι την γνώριζε από παλιά της είπε ««Γεια σου Σκοπελίτισσα π….». 

Τότε, της έδωσε σφαλιάρα από πίσω. 

Η 40χρονη κάλεσε την Αστυνομία, που συνέλαβε την 48χρονη για την κατηγορία της «εξύβρισης και απειλής».

Η κατηγορούμενη δικάστηκε χθες από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο και καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης επτά μηνών με αναστολή. 

#ΕΓΚΥΟΣ #ΓΥΝΑΙΚΑ #ΦΥΛΑΚΗ #ΝΕΑ_ΙΩΝΙΑ #ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/Q8dtjB7
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη