-->

Ρίο - Αντίρριο: «Ψαλίδι» δέκα ευρώ στο μηνιαίο πακέτο της γέφυρας

eurokinissi

Μειώνεται κατά 10 ευρώ, το κόστος του μηνιαίου πακέτου διελεύσεων από τη γέφυρα Ρίου Αντιρρίου σύμφωνα με τον υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Γ. Καραγιάννη.

Απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Δ. Κωνσταντόπουλου, για «την κατακόρυφη αύξηση του κόστους διέλευσης από τη Γέφυρα Χαρίλαος Τρικούπης», ο κ. Καραγιάννης είπε:

«Όντως εντοπίστηκε αύξηση στους καθημερινούς χρήστες της γέφυρας (μηνιαίο πακέτο 42-45 διελεύσεων). Το 2022, το πακέτο αυτό διαμορφωνόταν στα 242,56 ευρώ, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του παραχωρησιούχου, και το 2023 θα ανέβαινε στα 295 ευρώ. Στο πλαίσιο αυτό,υπήρξε επικοινωνία και συζήτηση της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών με την "Γέφυρα", κατά την οποία τονίστηκε ότι η αβλεψία θα πρέπει να διορθωθεί».

«Η εταιρεία αποφάσισε να αναπροσαρμόσει την τιμή του πακέτου στα 232,90 ευρώ, δηλαδή 10 ευρώ λιγότερα από όσα πλήρωναν οι χρήστες πέρυσι» είπε ο κ. Καραγιάννης.

Όπως αναφέρει ο υφυπουργός, σε σχετική ανακοίνωση θα προβεί την Τρίτη 24/1 η εταιρεία "Γέφυρα".

«Η παρέμβαση της κυβέρνησης ήταν άμεση, οφείλω να πω ότι η εταιρεία αντιμετώπισε σοβαρά την αβλεψία, και το λάθος της που έκανε, το διόρθωσε άμεσα» σημείωσε ο κ. Καραγιάννης.

Ο κ. Κωνσταντόπουλος μετέφερε τις διαμαρτυρίες των τοπικών κοινωνιών και ειδικότερα την αγανάκτηση των εργαζομένων της Αιτωλοακαρνανίας και της Αχαΐας, τονίζοντας την ανάγκη στήριξης των πολιτών.

«Όταν θέλει, η κυβέρνηση μπορεί να το κάνει πράξη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κωνσταντόπουλος.

#ΡΙΟ_ΑΝΤΙΡΡΙΟ #ΔΙΟΔΙΑ #ΓΕΦΥΡΑ #ΓΙΩΡΓΟΣ_ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ #ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ_ΥΠΟΔΟΜΩΝ_ΚΑΙ_ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/qrSLXe1
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->