-->

Παντελίδης: Είμαστε καλύτερα ψυχολογικά

Ο Σάββας Παντελίδης στάθηκε στον διπλό αντίκτυπο που έχει για τη Λαμία του 2-1 επί του Απόλλωνα Παραλιμνίου για το Novibet Κύπελλο Ελλάδος.

Σκορ πρόκρισης στα ημιτελικά του Novibet Κυπέλλου Ελλάδος πήρε η Λαμία, μετά το 2-1 που επικράτησε σήμερα (18/1) του Απόλλωνα Παραλιμνίου στον πρώτο αγώνα του ζευγαριού για τους «8» του θεσμού. «Είναι σημαντικό το αποτέλεσμα, δεν θέλξαμε με την εμφάνιση μας. Ηταν και η πρώτη παρουσία κάποιων παιδιών, καθώς και του μικρού που ήταν το πρώτο επαγγελματικό του παιχνίδι. Για τον Ασκόφκσι ήταν ένας αγώνας μετά από μήνες. Μοιράσαμε το χρόνο για να είμαστε καλά και από δυνάμεις. Βγάλαμε αρκετά συμπεράσματα., προσπάθησαν τα παιιδιά άλλες φορές με καλό τρόπο και άλλες με κακό, αξίζαμε τη νίκη», σχολίασε αρχικά ο προπονητής της Σάββας Παντελίδης στην Cosmote TV.

Kαι συνέχισε. «Δεν μπορείς να πεις ότι είδαμε λυμένα πόδια, την ενδεκάδα στο πρώτο ημίχρονο είναι δύσκολο να την ξαναδείς, ήταν η πρώτη φορά που έπαιξαν όλοι μαζί. Σίγουρα είμαστε καλύτερα ψυχολογικά».

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->