Λαμία: Οι μεταγραφές φέρνουν και αποχωρήσεις

Από τη στιγμή που έχει κάνει τόσες προσθήκες η Λαμία ήταν δεδομένο πως θα έχει και διαζύγια. Είναι αρκετοί οι παίκτες που έως το τέλος του μήνα ίσως φύγουν. Ο Πέτρος Γιακουμάκης δεν ήταν στις πρώτες επιλογές και έτσι κλείνει στον Ολυμπιακό Λευκωσίας. Βρίσκεται ήδη στην Κύπρο ο 30χρονος, παρόλο που προπονήθηκε την Πέμπτη (19/1). Μόνος του προπονείται ο Γκέντσογλου μέχρι να το λύσει, ενώ το ίδιο ισχύει και με τον Καραμάνο. Είχαμε αποκαλύψει πως το πιο πιθανό σενάριο ήταν να ενημερωθεί πως είναι εκτός πλάνων.

Εκτός των προαναφερθέντων η μπάλα θα πάρει και άλλους. Ο Βασιλακάκης δύσκολα θα παραμείνει. Εφόσον δεν αλλάξει κάτι δραματικά, θα ζητηθεί και στον ίδιο να πάει κάπου αλλού για το δεύτερο μισό της σεζόν. Ανοιχτό το να παραχωρηθεί δανεικός ο Μπάμπης (υπάρχει ενδιαφέρον από ΑΕΛ και Καλλιθέα). Επίσης, συνεχίζεται η αναζήτηση για έναν ακόμη στόπερ και προφανώς η «καμπάνα» χτυπάει για τον κάκιστο φέτος Αντέτζο, ενώ δεν πρέπει να αποκλειστεί η φυγή ενός αριστερού μπακ.

sportime.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη