Άφωνη η Μαρία Λεκάκη με την Τζόυς Ευείδη: «Τι δηλώσεις είναι αυτές;»

GLOMEX

Η Τζόυς Ευείδη, η Μαρία Λεκάκη και η Σοφία Βογιατζάκη έκαναν δηλώσεις στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών, στο πλαίσιο της κοπής πίτας της παράστασης «Μπαμπάδες με ρούμι» στο θέατρο Αλίκη.

 

Η Τζόυς Ευείδη, η Μαρία Λεκάκη και η Σοφία Βογιατζάκη έκαναν δηλώσεις στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών, στο πλαίσιο της κοπής πίτας της παράστασης «Μπαμπάδες με ρούμι» στο θέατρο Αλίκη.

Η εξομολογητική διάθεση της Τζόυς Ευείδη άφησε άφωνη τη Μαρία Λεκάκη.

ΤΖ.Ε.: Το δικό μου φλουρί είναι αυτό που ζούμε εδώ στο θέατρο. Μου έλειψε πολύ η δουλειά, με τον κορονοϊό.

Σ.Β.: Κι εγώ θα έλεγα τα σκυλιά και τα γατιά σου

ΤΖ.Ε.: Όχι, δεν είναι το φλουρί μου αυτά. Ούτε σύντροφο έχω, είμαι ορκισμένη γεροντοκόρη.

Μ.Λ.: Τι δηλώσεις είναι αυτές;

ΤΖ.Ε.: Αν δεν το ξέρετε, να το μάθετε, είμαι γεροντοκόρη. Και το φλουρί μου είναι αυτή η παράσταση.

#ΤΖΟΥΣ_ΕΥΕΙΔΗ #ΜΑΡΙΑ_ΛΕΚΑΚΗ #ΣΟΦΙΑ_ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/PnR2JVD
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη