Η Εισαγγελία Λαμίας αδυνατεί να βρει τους ενόχους σε ΔΙΑΡΚΕΣ ΑΔΙΚΗΜΑ...

Ακουσον – Ακουσον !!! 

ΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Η Εισαγγελία Λαμίας αδυνατεί να βρει τους ενόχους σε ΔΙΑΡΚΕΣ ΑΔΙΚΗΜΑ... 

Με Διάταξή του ο εισαγγελέας Λαμίας κ. Νικήτας Θεολογίτης στις 14/9/2017 η οποία δεν μου παραδόθηκε αμέσως, αλλά μετά από δυο (2) χρόνια σκόπιμα παραδέχεται ότι το Αδίκημα είναι Διαρκές ( σελ. 2, στο μέσον), αλλά μέσα σε 10 υπαλλήλους της πρώην ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ δεν μπορεί να βρει τους Υπεύθυνους της Οικονομικής μου Καταστροφής… 

 

Οι Πραγματογνώμονας κ. Χαραλαμπίδης σε Συμπληρωματική του Πραγματογνωμοσύνη αναφέρει ότι ο Κ. Δημητρακόπουλος , όχι μόνο δεν χρωστούσε στην Τράπεζα, αλλά η Τράπεζα του χρωστούσε και 30.000 ευρώ. 

Και όμως μου πήραν την πρώτη κατοικία αξίας 400.000 ευρώ για δάνειο 10.000 ευρώ…επειδή ήμουν ο Πρόεδρος των Συνεταίρων Δανειοληπτών – Εγγυητών για να τρομοκρατήσουν και τους άλλους 16.000 Συνεταίρους. 

Αυτές τις Μεθόδους χρησιμοποιούσε η ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΛΑΜΙΑΣ με τις πλάτες και της Εισαγγελίας Λαμίας, η οποία ήταν στο κόλπο από το έτος 1994…. 

Αυτό το ανέφερα και στην κατάθεση μου ως Μάρτυρας στη δίκη των 24 Κατηγορουμένων της Σ.Τ.Λ. οι οποίοι χορηγούσαν Θαλασσοδάνεια της τάξεως των 300.000 ευρώ και η Έδρα τους απάλλαξε στις 23/11/2022 λέγοντας ότι δεν είχαν ΔΟΛΟ σε δίκη που κράτησε δυο ημέρες αντί για δυο Μήνες. 

Αυτά συμβαίνουν στην πόλη μου τη Λαμία που κυβερνάει την Ελλάδα…. 

 

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ 

 

Ιστολόγια και για Δικαστική Χρήση 

 

ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ Σ.Τ.Λ.  

https://kinmersynla.blogspot.com 

 

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗ Σ.Τ.Λ. 

https://lamiaspero1.blogspot.com/ 

www.dimitrakopulos.gr 

 

ΔΕΙΤΕ  ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ 

https://www.youtube.com/channel/UCA_Vo8_CBxyv9_q5HMas6nw/videos 

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη