Σιγάλας για «ψευτογιατρό»: «Επιχειρηματίας με γυμναστήριο, είχε εξαιρετική σχέση με όλους»

eurokinissi

Για τη γνωριμία του με τον 66χρονο «ψευτογιατρό», μίλησε ο πρώην μπασκετμπολίστας της Εθνικής ομάδας και του Ολυμπιακού Γιώργος Σιγάλας.

Ο κ. Σιγάλας, συνυπήρξε με τον 66χρονο ο οποίο κατηγορείται ότι εξαπάτησε τουλάχιστον 15 ασθενείς με σκλήρυνση κατά πλάκας.

Όπως ανέφερε, στην διάρκεια της παρουσίας του στους «ερυθρόλευκους» η σχέση του «ψευτογιατρού» με τους παίκτες, ήταν κάτι παραπάνω από εξαιρετική.

«Ήταν επιχειρηματίας, είχε γυμναστήριο στο Πασαλιμάνι. Είχε εξαιρετική σχέση με όλους τους αθλητές. Από εκεί και πέρα, ο καθένας τράβηξε τον δρόμο του, σε άλλες ομάδες, χάθηκαν τα ίχνη μας. Δεν μπορώ να πω κάτι, έχω τα καλύτερα να πω.

Το γυμναστήριο στο Πασαλιμάνι ήταν δική του επιχείρηση» είπε ο πρώην διεθνής άσος του Ολυμπιακού, μιλώντας στον Alpha.

«Όποιον ρωτήσετε για την εποχή εκείνη, έχει να σας πει τα καλύτερα. Ήταν άψογος στο επάγγελμά του. Από εκεί και πέρα, μιλάμε για 25 - 30 χρόνια μετά, χαθήκαμε. Ο καθένας τράβηξε τον δρόμο του. Δεν μπορούμε να ξέρουμε τι κάνει ο καθένας μετά» πρόσθεσε. .

Αναφορικά με τις καταγγελίες σε βάρος του ψευτογιατρού, δεν θέλησε να πάρει θέση. «Δεν θέλω να το κρίνω γιατί δεν ξέρω τι γίνεται. Μαθαίνω, είμαι απλός θεατής της κατάστασης. Μόνο το να αποφανθεί η Δικαιοσύνη, η οποία έχει όλα τα στοιχεία» είπε.

«Όποιον και να ρωτήσετε την εποχή εκείνη, έχει να σας πει μόνο τα καλύτερα. Ήταν άψογος στο επάγγελμά του. Τώρα, από εκεί και πέρα, μιλάμε για 25 χρόνια μετά, 30 χρόνια περίπου, χαθήκαμε. Δηλαδή ο καθένας τράβηξε τον δρόμο του. Δεν μπορούμε να ξέρουμε τι κάνει ο καθένας μετά» πρόσθεσε ο Γιώργος Σιγάλας.

Οσον αφορά τις καταγγελίες σε βάρος του ψευτογιατρού, δεν θέλησε να πάρει θέση. «Δεν θέλω να το κρίνω γιατί δεν ξέρω τι γίνεται. Κι εγώ μαθαίνω και είμαι απλός θεατής της όλης κατάστασης. Μόνο το να αποφανθεί η Δικαιοσύνη, η οποία έχει όλα τα στοιχεία».

#ΨΕΥΤΟΓΙΑΤΡΟΣ #ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ #ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ #ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/3jgARoM
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη