ΠΑΟΚ: Εκτός με Λαμία ο Ολιβέιρα


ΠΑΟΚ: Ο Νέλσον Ολιβέιρα δεν θα παίξει στον πρώτο ημιτελικό με τη Λαμία.

Ο Νέλσον Ολιβέιρα έλειψε στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα και η απουσία του ήταν εμφανής.

Ο Πορτογάλος φορ θα είναι εκτός κι από τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με τη Λαμία εκτός έδρας και ενδεχομένως και με τον Ιωνικό, ώστε να αποφύγει μεγαλύτερη ζημιά. Όπως εκτός θα είναι και οι Λύρατζης, Βιεϊρίνια, ενώ δεν υπολογίζονται ουσιαστικά οι Κούρτιτς, Κουαλιάτα.


Στο δελτίο του ΠΑΟΚ αναφέρεται: «Εβδομάδα ημιτελικού για τον Δικέφαλο. Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου ξεκίνησε την προετοιμασία της για την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Λαμία την Τετάρτη (01.03, 18:00).

Οι παίκτες που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα στο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο και την πισίνα. Οι υπόλοιποι μετά την προθέρμανση και κάποια παιχνίδια κατοχής, δούλεψαν στο τακτικό κομμάτι, ενώ στο φινάλε διεξήχθη και οικογενειακό δίτερμα.

Ο Νέλσον Ολιβέιρα υποβλήθηκε σε μαγνητική που έδειξε πως έχει ένα οίδημα στον τετρακέφαλο, που αναμένεται να τον αφήσει εκτός προπονήσεων για λίγες μέρες. Ο φορ έκανε θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Οι Λευτέρης Λύρατζης και Αντρέ Βιεϊρίνια έκαναν ατομικό στο γήπεδο, ο Νίκολας Κουαλιάτα έτρεξε, ενώ ο Γιάσμιν Κούρτιτς έμεινε στο γυμναστήριο και την πισίνα.Την Τρίτη (28.02) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία και το απόγευμα θα αναχωρήσει για Λαμία».

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη