Πρωτοφανές: Άφησαν το καρότσι με το μωρό τους στο γκισέ του αεροδρομίου για να... προλάβουν την πτήση

Daily Mail

Πρωτοφανές περιστατικό στο Ισραήλ, άφησαν το καρότσι με το μωρό τους στο γκισέ του αεροδρομίου για να... προλάβουν την πτήση.

Σύμφωνα με την Jerusalem Post, ένα ζευγάρι εγκατέλειψε το μωρό του στο check in του αεροδρομίου Ben Gurion του Ισραήλ, πριν προσπαθήσει να επιβιβαστεί σε πτήση για τις Βρυξέλλες.

Το ζευγάρι έφτασε στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ την Τρίτη με τα βελγικά διαβατήριά του και εισιτήρια για την πτήση της Ryanair προς τη βελγική πρωτεύουσα.

Όμως, δεν είχαν εισιτήριο για το παιδί τους και όταν το προσωπικό του αεροδρομίου τους είπε ότι δεν μπορούσαν να επιβιβαστούν χωρίς να αγοράσουν εισιτήριο για το μωρό, τότε... το άφησαν στο γκισέ του check in και έτρεξαν για τον έλεγχο των διαβατηρίων.

Σε βίντεο έχει καταγραφεί η στιγμή που το προσωπικό του αεροδρομίου βλέπει το καρότσι και τραβάει την κουβέρτα, ανακαλύπτοντας το εγκαταλελειμμένο μωρό από κάτω.

Στο κλιπ ακούγονται επιφωνήματα έκπληξης όταν το προσωπικό συνειδητοποιεί ότι ένα μωρό έχει μείνει μόνο του σε ένα καροτσάκι, χωρίς να βρίσκονται δίπλα του οι γονείς του.

Το προσωπικό αρνήθηκε την είσοδο στον έλεγχο διαβατηρίων των γονιών, καλώντας την αστυνομία, η οποία τους συνέλαβε αμέσως, με τους γονείς τελικά να οδηγούνται για ανάκριση.

Ο διευθυντής του γραφείου της Ryanair στην Jerusalem Post σημείωσε: «Δεν έχουμε ξαναδεί κάτι τέτοιο. Δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε αυτό που βλέπαμε».

Ανακοίνωση εξέδωσε και η Αρχή Αεροδρομίου του Ισραήλ, εξηγώντας πως το ζευγάρι είχε φτάσει αργά για την πτήση του και άφησε το μωρό στο γκισέ σε μια προσπάθεια να περάσει εγκαίρως από τον έλεγχο ασφαλείας.

«Ένα ζευγάρι με βελγικά διαβατήρια έφτασε για μια πτήση της Ryanair στον τερματικό σταθμό 1 χωρίς εισιτήριο για το μωρό. Άφησαν το μωρό και πήγαν στον έλεγχο ασφαλείας προκειμένου να φτάσουν στην πύλη αναχώρησης.

Ένας υπεύθυνος βάρδιας των επίγειων υπηρεσιών πήγε το ζευγάρι πίσω στα γκισέ της πτήσης για να πάρει το μωρό και κάλεσε την αστυνομία και έναν φρουρό ασφαλείας», σημειώνεται χαρακτηριστικά.

#ΙΣΡΑΗΛ #ΜΩΡΟ #ΓΚΙΣΕ #ΚΑΡΟΤΣΙ #ΠΤΗΣΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/E72D8gO
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη