Οι «Lions» που άνοιξαν πυρ στη Νέα Ιωνία: Το video clip, οι οίκοι ανοχής και το ξύλο... στα βραβεία Mad

Οι «Lions» που άνοιξαν πυρ στη Νέα Ιωνία: Το video clip, οι οίκοι ανοχής και το ξύλο... στα βραβεία Mad

Στα ίχνη των δύο σκληρών συμμοριών Αλβανών, που κατά τη διάρκεια έντονου καβγά μεταξύ επτά μελών τους άνοιξαν πυρ - μέσα σε καφετέρια με ναργιλέδες στην περιοχή της Νέας Ιωνίας - σκοτώνοντας έναν 39χρονο άνδρα βρίσκεται η ΕΛΑΣ.

Οι δύο εγκληματικές οργανώσεις φέρονται να εμπλέκονται σε υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών, προστασίας καταστημάτων και σωματεμπορίας, ενώ έδρα της μίας, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, είναι νυχτερινό κέντρο στην οδό Λιοσίων.

Πρόκειται, σύμφωνα με πληφορίες, για τους «Lions» για σκληρή συμμορία 15 – 20 ατόμων με Αλβανική υπηκοότητα, γνωστή στις Αρχές.

Βασικά μέλη της συμμορίας φέρεται να είναι 4 – 5 άτομα, τα οποία έχουν και διασυνδέσεις με ομοεθνείς τους φυλακισμένους ποινικούς σε πολλές φυλακές της χώρας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, η δράση της συγκεκριμένης συμμορίας ξεκινά πίσω στο 2013 – 2014 όταν μέλη της επιδίδονται σε κλοπές και πουλούν «προστασία» σε μαγαζιά και οίκους ανοχής. Αίσθηση προκαλεί, μάλιστα, η πληροφορία ότι συνεργάζονταν με το κύκλωμα διαφθοράς της ΕΛ.ΑΣ και αστυνομικούς οι οποίοι προστάτευαν και κάλυπταν παράνομες πράξεις.

Ένας από τη συμμορία φέρεται να εμπλέκεται σε υπόθεση αρπαγής κοπέλας, που την κρατούσε φυλακισμένη και την εξέδιδε για 150 ευρώ 4 και 5 φορές την ημέρα. Η αστυνομία ωστόσο τον είχε αφήσει και κυκλοφορούσε ελεύθερος.

Όπως έχει γίνει γνωστό, έχουν πραγματοποιηθεί έλεγχοι της αστυνομίας σε προγενέστερο χρόνο σε clubs της συμμορίας σε Σεπόλια και Γκάζι, ενώ το περασμένο καλοκαίρι, οι «Lions» επέκτειναν την δράση τους και σε νησιά του Ιονίου, όπως η Ζάκυνθος.

Φαίνεται, μάλιστα, πως τα μέλη της συμμορίας είχαν και καλλιτεχνικές τάσεις: Σε τραγούδι τραπ του 2015 περηφανεύονται για τη δράση τους, διατείνονται πως η κυριαρχία τους στην πρωτεύουσα είναι αδιαμφισβήτητη, ενώ στο βίντεο κλιπ εκτός από τη λευκή Mercedes, εμφανίζεται και η διαβόητη μαύρη Cadillac που φέρει πινακίδες με το λογότυπο τους.

Η ίδια που ήταν παρκαρισμένη έξω από την καφετέρια, που συντελέστηκε η αιματηρή συμπλοκή.

Το σήμα κατατεθέν τους, η κίνηση με τον αντίχειρα στον λαιμό που αναπαριστά μια… φονική μαχαιριά. Χειρονομία που την μαθαίνουν ακόμη και σε μικρά παιδιά.

Δεν διστάζουν να πουν ανοιχτά ότι όποιος σταθεί εμπόδιο στο δρόμο τους έχει προδιαγεγραμμένη μοίρα.

Μπράβοι σε… τράπερς

Η συμμορία των 7 φαίνεται, τέλος, πως εκτός από προστασία στα μαγαζιά παρείχε και… φύλαξη σε τράπερ.

Μάλιστα σίγουρα ο ένας από αυτούς, ήταν σωματοφύλακας ενός εκ των δύο τράπερ, που πρωταγωνίστησαν στο άγριο επεισόδιο πέρσι τον Ιούνιο στα μουσικά βραβεία MAD AWARDS.

Σε βίντεο από τον ξυλοδαρμό, φαίνονται οι διάσημοι καλλιτέχνες να τρέπονται σε φυγή και στην αρένα να παραμένουν μόνο οι μπράβοι τους που επιδίδονται σε μπουνιές και κλωτσιές.

#ΝΕΑ_ΙΩΝΙΑ #ΝΕΚΡΟΣ #ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ #ΣΥΜΜΟΡΙΑ #ΤΡΑΠΕΡ #ΟΙΚΟΙ_ΑΝΟΧΗΣ #ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/6dztFsj
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη