Οριστικά στις 8 Μαρτίου το Λαμία - ΠΑΟΚ και ο Ατρόμητος - ΑΕΚ

Την ερχόμενη Τετάρτη 8 Μαρτίου θα γίνουν οι αγώνες Ατρόμητος - ΑΕΚ για τη Super League και Λαμία - ΠΑΟΚ για το Κύπελλο.

Μετά την απορριπτική απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ στην έφεση της ΠΑΕ ΑΕΚ κατά της πρωτόδικης απόφασης του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Οργάνου της Super League για τον αγώνα με τον Ατρόμητο, η Super League όρισε για τις 8 Μαρτίου τη διεξαγωγή της αναμέτρησης της 21ης αγωνιστικής της.

Ο αγώνας Ατρόμητος-ΑΕΚ θα αρχίσει στις 17:30 στην έδρα του Ατρομήτου. Ο αγώνας στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου δεν είχε αρχίσει, μετά από ένσταση της ΑΕΚ για μικρότερο ύψος στα δοκάρια στις εστίες από το προβλεπόμενο, κάτι που διαπιστώθηκε μετά από σχετικό έλεγχο.

Στις 8 Μαρτίου, παράλληλα και ώρα 19:00 θα διεξαχθεί η εξ αναβολής αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, Λαμία-ΠΑΟΚ. Όπως ανακοίνωσε σήμερα η ΕΠΟ το ματς θα λάβει χώρα στο ίδιο γήπεδο που είχε αρχικά ορισθεί, δηλαδή στο ΔΑΚ Λαμίας «Αθανάσιος Διάκος».

Αρχικά, ο πρώτος ημιτελικός Λαμία-ΠΑΟΚ αναβλήθηκε στις 9 Φεβρουαρίου λόγω κακοκαιρίας. Εν συνεχεία ορίστηκε για την Τετάρτη (1/3, 18:00). Όμως, μετά το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, ο πρωθυπουργός κήρυξε τριήμερο εθνικό πένθος (1-3/3) με αποτέλεσμα ν' αναβληθούν όλες οι αναμετρήσεις των εγχώριων διοργανώσεων σε αυτό το διάστημα.

onsports.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη