Φρίκη στα Τρίκαλα: 84χρονος ασελγούσε σε ανήλικο κορίτσι, οικογενειακή φίλη έκλεινε τα ραντεβού

Φρίκη στα Τρίκαλα: 84χρονος ασελγούσε σε ανήλικο κορίτσι, οικογενειακή φίλη έκλεινε τα ραντεβού

Αποτροπιασμό προκαλεί υπόθεση που θέλει 84χρονο άνδρα να ασελγεί επανειλημμένα εις βάρος ανήλικης κοπέλας που δεν έχει κλείσει τα 17 της χρόνια.

 

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία των Τρικάλων έπειτα από την είδηση της σύλληψης το Σάββατο 84χρονου άνδρα που ασελγούσε σε 17χρονη κοπέλα έναντι αμοιβής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Trikalanews.gr η υπόθεση ξεκίνησε να ξετυλίγεται όταν άρχισε να διακινείται η πληροφορία πως ηλικιωμένος ασελγεί σε ανήλικη στον χώρο παλιού πολυκαταστήματος επί της ε.ο. Τρικάλων - Ιωαννίνων.

Άντρες της Ασφάλειας που έφτασαν στο σημείο βρήκαν τον φερόμενο ως δράστη μαζί με το κορίτσι.

Οι αστυνομικοί πέρασαν άμεσα χειροπέδες στον 84χρονο, ενώ από την προανάκριση σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες προέκυψε ότι ανάμειξη στην υπόθεση έχει μια οικογενειακή φίλη του παιδιού που φέρεται να έκλεισε το ραντεβού και να πήρε τα χρήματα.

Σημειώνεται πως καταζητείται πλέον και η μητέρα του κοριτσιού, καθώς κατηγορείται για παραμέληση ανηλίκου.

#ΤΡΙΚΑΛΑ #ΣΥΛΛΗΨΗ #ΑΣΕΛΓΕΙΑ #ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ_ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ #ΑΝΗΛΙΚΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/OSMPgZe
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη