Αλίκη Μαρούλη: Η επιθυμία μου για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο


Σκοπός της παρούσης ανάρτησης είναι να με γνωρίσετε .Ονομάζομαι ΑΛΙΚΗ ΜΑΡΟΥΛΗ είμαι πρώην τραπεζικός υπάλληλος με 30 χρόνια εμπειρία στον τραπεζικό χώρο ,ως προϊστάμενος καταστήματος σε πιστωτικό ίδρυμα στη Λαμία .

Η καθημερινή μου επαφή με τους συμπολίτες μου .

Η επιθυμία μου για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.

Η αγάπη μου για την γενέτειρα πόλη μου ,τη Λαμία μας, καθώς και οι ηθικές μου αξίες και αρχές αποτέλεσαν το μοναδικό κίνητρο για να είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος κοινότητα Λαμίας με τον συνδυασμό ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ για την Λαμία του κ. Παπαιωαννου Πανουργιά.

Επιθυμία μου είναι να εργαστώ σκληρά ,με όπλο την οργάνωση ,την μεθοδικότητα, τον προγραμματισμό και μέσα από την ομαδική προσπάθεια να συντελεσω και εγώ στην ανάπτυξη  του τόπου μας ,με πρωτοστάτη τον Δήμαρχο μας κ.Παπαιωαννου Πανουργιά ,ενός ανθρώπου με δύναμη και ικανότητες,θέληση και όραμα για μια καλύτερη Λαμία !!!!!

Η δική σας Αλίκη !!!

ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ


Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

Δύναμη Ανάπτυξης για τη Λαμία

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη