-->

Τσαπανίδου: «Ο Μητσοτάκης δεν πείθει πια - Μιλά για βαθύ κράτος την ημέρα των αποκαλύψεων για υπουργό του που καταδικάστηκε»

Τσαπανίδου: «Ο Μητσοτάκης δεν πείθει πια - Μιλά για βαθύ κράτος την ημέρα των αποκαλύψεων για υπουργό του που καταδικάστηκε»

«Βολές» στον Κυριάκο Μητσοτάκη ρίχνει η Πόπη Τσαπανίδου - «Δεν πείθει πια» τονίζει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

«Ακούσαμε τον κ. Μητσοτάκη να μιλά για το βαθύ κράτος. Αυτό δηλαδή που η παράταξή του χτίζει επί 40 χρόνια. Μπορεί κάποιος να τα βάλει με τον ίδιο του τον εαυτό; 4 χρόνια τώρα, δεν έκανε καμία προσπάθεια. Αντίθετα, διογκώνει τα προβλήματα», αναφέρει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πόπη Τσαπανίδου.

Συνεχίζοντας τη δήλωσή της αναφέρει: «Και τα λέει την ημέρα που αποκαλύπτεται ότι ο ίδιος του ο υπουργός καταδικάστηκε, γιατί έκρυψε την περιουσία του για να μην πληρώσει τα χρέη του. Τον ακούσαμε επίσης να λέει ότι θα συζητήσει με τους Ιταλούς επένδυση στα τρένα, όταν ο ίδιος του ο υπουργός, τους χάρισε επενδύσεις 600 εκατομμυρίων για τις οποίες είχαν συμφωνήσει.

»Όσο για τα περί fake news για την ιδιωτικοποίηση του νερού, ο πρωθυπουργός ας ακούσει τον εαυτό του το 2018 σε βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο. Δεν πείθει πια. Η Ελλάδα θα αλλάξει. Αλλά με το σχέδιο της προοδευτικής μας κυβέρνησης».

 

 

 

 

#ΠΟΠΗ_ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ #ΚΥΡΙΑΚΟΣ_ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ #ΣΥΡΙΖΑ #ΝΕΡΟ #ΥΠΟΥΡΓΟΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/FONsJ51
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->