Συγκινητική πρωτοβουλία: Ο μικρός Άγγελος δεν θα κάνει παρέλαση μόνος, 13 μαθητές από τη Βούλα ταξίδευσαν στους Αρκιούς

Συγκινητική πρωτοβουλία: Ο μικρός Άγγελος δεν θα κάνει παρέλαση μόνος, 13 μαθητές από τη Βούλα ταξίδευσαν στους Αρκιούς

Μια αξιόλογη κίνηση έκαναν μαθητές και γονείς δημοτικού σχολείου της Βούλας: σχεδόν μια ολόκληρη τάξη μετέβη στους Αρκιούς για να μην κάνει παρέλαση μόνος του την 25η Μαρτίου ο μοναδικός μαθητής του νησιού!

Μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Βούλας ταξίδευσαν στους Αρκιούς για να κάνουν παρέλαση με τον μοναδικό μαθητή του νησιού, τον μικρό Άγγελο.

Πρόκειται για μια συγκινητική πρωτοβουλία γονιών και μαθητών του σχολείου της Βούλας που μεταβαίνουν στην άγονη γραμμή για να παρελάσουν μαζί με τον μοναδικό μαθητή του νησιού.

Αυτό το μακρινό και συνάμα συμβολικό ταξίδι έχει ενθουσιάσει τον μικρό Άγγελο που δεν έχει παρέα στο νησί αφού είναι το μοναδικό παιδί ανάμεσα στους 19 κατοίκους των Αρκιών.

«Οι δυσκολίες ήταν πολλές για αυτό το ταξίδι αλλά τα καταφέραμε. Δεν είναι μόνο το σχολείο των Αρκιών, υπάρχουν κι άλλα όπως στο Διαφάνι, στα Αντικύθηρα... Σκοπός είναι να το κάνουμε θεσμό, με το όνομα "Όπου υπάρχουν Άγγελοι" », τόνισε ο Γ. Ντούτσουλης, πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Βούλας.

#ΑΡΚΙΟΙ #ΜΑΘΗΤΕΣ #ΠΑΡΕΛΑΣΗ #25ΗΜΑΡΤΙΟΥ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/qKA5a1W
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη