Τεντόγλου: «Ντύσου καλά θα πάμε κάπου fancy» είπε στον Flymanolo και «έσκασε» με... φόρμες

Τεντόγλου: «Ντύσου καλά θα πάμε κάπου fancy» είπε στον Flymanolo και «έσκασε» με... φόρμες

Ο Μίλτος Τεντόγλου γιόρτασε τα γενέθλιά του καθώς έκλεισε τα 24 έτη και ο Εμμανουήλ Καραλής βρέθηκε στο πλάι του και... «καλαμπούρισε» μέσα από τα social media.

Ο Μίλτος Τεντόγλου έχει γενέθλια σήμερα (γεννήθηκε στις 18 Μαρτίου του 1998) και το βράδυ της Παρασκευής το γιόρτασε σε περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Ο Εμμανουήλ Καραλής ήταν μεταξύ των καλεσμένων του Έλληνα χρυσού Ολυμπιονίκη, έχοντας νωρίτερα γράψει «χρόνια πολλά ζούζουνε» στα social media.

{https://twitter.com/FlyManoloFly/status/1636849591046881280?s=20}

Μάλιστα, ο 23χρονος πρωταθλητής του επί κοντώ, θέλοντας να «πικάρει» τον καλό του φίλο, ανέβασε στο twitter φωτογραφία από την χθεσινή τους έξοδο, στην οποία ο Τεντόγλου είναι με φόρμες!

Παράλληλα, δημοσίευσε και ένα μήνυμα που του είχε στείλει νωρίτερα, προτρέποντάς τον να ντυθεί καλά : «Θα πάμε κάπου πολύ fancy για τα γενέθλια μου όποτε ντύσου καλά»!

{https://twitter.com/FlyManoloFly/status/1637030648710852610?s=20}

{https://ift.tt/5hJKunU}

#ΜΙΛΤΟΣ_ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ #γενέθλια #ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ_ΚΑΡΑΛΗΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/hwiRX9V
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη