Σεμινάριο της Sportradar στην Κ17 της ΠΑΕ Λαμία

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Κ17 της Λαμίας παρακολούθησαν στο Προπονητικό Κέντρο της Νέας Άμπλιανης  το σεμινάριο της sportradar το οποίο είναι ενταγμένο στο πρόγραμμα εκπαίδευσης για την πρόληψη και την αντιμετώπιση χειραγωγημένων αγώνων. Πρόκειται για σεμινάρια που διενεργεί η εταιρεία Sportradar (αποκλειστικός συνεργάτης της UEFA στον τομέα παρακολούθησης περιπτώσεων στοιχηματικής απάτης) υπό την αιγίδα του Προγράμματος Ακεραιότητας της ΕΠΟ.

Την ενημέρωση έκανε ο κ. Αλέξανδρος Γαλάνης ο οποίος για περίπου 45 λεπτά ανέλυσε στους ποδοσφαιριστές το φαινόμενο του παράνομου στοιχηματισμού και της χειραγώγησης αγώνων και επεσήμανε τους κινδύνους που μπορεί να κρύβουν για την καριέρα ενός ποδοσφαιριστή.Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη