Λαμία: Η άφιξη του Μητσοτάκη - Τον υποδέχτηκαν Σπανός, Υπουργοί, βουλευτές, τοπικοί φορείς και λοιποί (φωτογραφίες - video)

Περιοδεία στη Λαμία πραγματοποιεί σήμερα, Δευτέρα (27-03-2023), ο Κυριάκος Μητσοτάκης...

Ο Πρωθυπουργός είδε από κοντά στα έργα επέκτασης και αναβάθμισης στο Λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου, ενώ στα Καμένα Βούρλα παρακολούθησε την παρουσίαση του επενδυτικού σχεδίου για την αναβίωση της λουτρόπολης.

Οι παρεμβάσεις θα ολοκληρωθούν το Μάιο, διευκολύνοντας τη δυνατότητα εξυπηρέτησης μικρών και μεσαίων κρουζιερόπλοιων και συμβάλλοντας στην τουριστική ανάπτυξη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος έχει δεσμευτεί για την αύξηση των μισθών στην δεύτερη τετραετία, τόνισε ότι ειδικά στον τουρισμό οι απολαβές θα αυξάνονται όσο θα αναβαθμίζεται το τουριστικό προϊόν.

«Δεν αρκεί να προσθέτουμε δουλειές. Πρέπει να είναι και καλοπληρωμένες. Ο τουρισμός έχει αποδείξει ότι μπορεί να προσφέρει τέτοιες θέσεις εργασίας και καθώς το τουριστικό προϊόν θα αναβαθμίζεται θα ανεβαίνουν και οι μισθοί», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός θα παρουσιάσει το αναπτυξιακό πρόγραμμα της ΝΔ στη Στερεά Ελλάδα και στις 19.00 θα έχει την πρώτη ομιλία μετά τα Τέμπη στη Λαμία.

Video:

eviazoom.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη