Νέα στάση εργασίας σε λεωφορεία και τρόλεϊ, ποιες ώρες δεν θα κινηθούν σήμερα

Νέα στάση εργασίας σε λεωφορεία και τρόλεϊ, ποιες ώρες δεν θα κινηθούν σήμερα

Χωρίς λεωφορεία και τρόλεϊ για αρκετές ώρες θα μείνει η Αθήνα, αφού για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα οι εργαζόμενοι προχωρούν σε στάση εργασίας.

Οι μετακινήσεις του επιβατικού κοινού θα γίνουν μετ' εμποδίων και σήμερα Τρίτη 4 Απριλίου. Από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας, δεν θα κυκλοφορούν στους δρόμους της Αθήνας λεωφορεία και τρόλεϊ, λόγω στάσης εργασίας των εργαζομένων.

Οι εργαζόμενοι διεκδικούν, ειδικά μετά την τραγωδία των Τεμπών, όπως τονίζουν, τη διασφάλιση ασφαλών δημόσιων συγκοινωνιών για το κοινό και τους εργαζόμενους μέσω της ανανέωσης του στόλου και την υλοποίηση της υπογεγραμμένης ΕΣΣΕ.

Σε όλα τα υπόλοιπα ΜΜΜ καθώς και στις λεωφορειακές γραμμές που αναφέρονται στον πίνακα εδώ, όλα τα δρομολόγια θα πραγματοποιηθούν κανονικά, όπως ενημερώνει ο ΟΑΣΑ.

Για περισσότερες πληροφορίες το επιβατικό κοινό μπορεί να ενημερώνεται από την εφαρμογή της τηλεματικής καθώς και από το πληροφοριακό κέντρο στο 11185.

Σημειώνεται ότι και χθες, Δευτέρα (3/4) οι εργαζόμενοι στα τρόλεϊ και τα λεωφορεία είχαν πραγματοποιήσει στάση εργασίας.

 

#ΣΤΑΣΗ_ΕΡΓΑΣΙΑΣ #ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ #ΤΡΟΛΕΙ #ΑΘΗΝΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/x5BXOjq
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη