Εκλογές 2023: «Σύνδρομο της Στοκχόλμης»... «βλέπει» ο Ξυδάκης του ΣΥΡΙΖΑ, έντονη αντίδραση ΝΔ

Εκλογές 2023: «Σύνδρομο της Στοκχόλμης»... «βλέπει» ο Ξυδάκης του ΣΥΡΙΖΑ, έντονη αντίδραση ΝΔ

O πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Ξυδάκης, επιχειρώντας να ερμηνεύσει την βαριά ήττα του κόμματος στις εκλογές της 21ης Μαΐου, καταλόγισε σε ένα μέρος του πληθυσμού «ομίχλη στα μυαλά» και «σύνδρομο της Στοκχόλμης».

Μιλώντας στο Kontra Channel, ο κ. Ξυδάκης ανέφερε μεταξύ άλλων πως «ίσως σε ένα μέρος του πληθυσμού, μέσα σε αυτή τη συσκότιση, την παραπληροφόρηση και την ομίχλη στα μυαλά, να υπάρχει ένα σύνδρομο ''είμαστε θυρωροί της νύχτας'', σύνδρομο της Στοκχόλμης».

Για το κομμάτι της Παιδείας και μιλώντας για τους νέους ψηφοφόρους, ο κ. Ξυδάκης τόνισε πως «είτε δεν έχουν καταλάβει είτε οι γονείς τους δεν έχουν καταλάβει τι συμβαίνει».

Η απάντηση της Νέας Δημοκρατίας στον κ. Ξυδάκη:

Σε όσα είπε ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Παύλος Μαρινάκης.

«Μέχρι την 21η Μαΐου, ο ΣΥΡΙΖΑ έλεγε ότι οι νέοι θα έριχναν τον Μητσοτάκη. Τώρα που και οι νέοι ψήφισαν Νέα Δημοκρατία, κατά τον κύριο Ξυδάκη είτε πάσχουν από το σύνδρομο της Στοκχόλμης, είτε δεν κατάλαβαν τι ψήφισαν. Οι μόνοι που δεν έχουν καταλάβει τι ψήφισαν οι Ελληνίδες και οι Έλληνες είναι ο κύριος Τσίπρας και η παρέα του. Και, όσο συνεχίζουν να προσβάλλουν τους πολίτες, τόσο το 20% θα μοιάζει σύντομα με άπιαστο όνειρο», σημείωσε ο ίδιος.

«Τους αφήνουμε στη μιζέρια και στο μίσος τους προς ό,τι δεν συμφωνεί με τις ιδεοληψίες τους. Συνεχίζουμε ενωμένοι, σταθερά, τολμηρά, μπροστά, δίπλα σε κάθε πολίτη, για να φτιάξουμε όλοι μαζί την Ελλάδα που θέλουμε, την Ελλάδα που αξίζει σε όλους», κατέληξε ο κ. Μαρινάκης.

{https://twitter.com/ellada24/status/1661619040757104640}

#ΕΚΛΟΓΕΣ_2023 #ΕΘΝΙΚΕΣ_ΕΚΛΟΓΕΣ_2023 #ΞΥΔΑΚΗΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/uj5kow4
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη