Μπογδάνος - Λατινοπούλου αλλάζουν όνομα και σύμβολα στα κόμματά τους για να κατέβουν στις εκλογές

Μπογδάνος - Λατινοπούλου αλλάζουν όνομα και σύμβολα στα κόμματά τους για να κατέβουν στις εκλογές

Με νέα ονόματα και νέα σύμβολα στα κόμματά τους θα προσπαθήσουν να κατέβουν στις εκλογές της 25ης Ιουνίου ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος συνεργάζεται με τον Πρόδρομο Εμφιετζόγλου και ετοιμάζονται να κατέβουν στις εκλογές με το όνομα «Πατριωτική Δύναμη», αλλά και με άλλο σύμβολο, ενώ η Αφροδίτη Λατινοπούλου βάφτισε το κόμμα της για τις νέες κάλπες «Φωνή Λογικής».

Σημειώνεται πως πριν την πρώτη εκλογική αναμέτρηση το κόμμα «Πατριωτική Ένωση», των Κωνσταντίνου Μπογδάνου-Πρόδρομου Εμφιετζόγλου τέθηκε εκτός εκλογικής διαδικασίας από το Α1 Τμήμα του Αρείου Πάγου, λόγω συμβόλου και ονόματος.
Υπενθυμίζεται πως εις βάρος του κατατέθηκε προσφυγή από το κόμμα ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ «ΕΛ.ΛΑ.Σ»-ΕΛΛ. ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ, στην οποία υποστηρίχθηκε πως οι κύριοι Μπογδάνος-Εμφιετζόγλου τού «έκλεψαν» το όνομα.

Μάλιστα ο Αρειος Πάγος έκρινε ομόφωνα πως δικαιούχος του ονόματος είναι το προφεύγον κόμμα, ενώ κρίθηκε πως το σύμβολο της «Πατριωτικής Ένωσης» (το αστέρι της Βεργίνας) είναι εθνικό σύμβολο και, εκ του νόμου, απαγορεύεται η χρήση του.

Ο Αρειος Πάγος όμως είχε βάλει μπλόκο και στο κόμμα «ΠΑΤΡΙΔΑ» της Αφροδίτης Λατινοπούλου, μετά από προσφυγή που είχε καταθέσει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος καταγγέλλοντας «ονοματοκλοπή» και παράνομη ιδιοποίηση συμβόλου. Η προσφυγή, τελικά, έγινε δεκτή.

#ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ #ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ #ΚΟΜΜΑΤΑ #ΕΚΛΟΓΕΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/qURp9Bm
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη