Λαμία: Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου στο Παραολυμπιακό Πανόραμα Αθλημάτων (φωτογραφίες)


Ο υποψήφιος δήμαρχος Λαμιέων Πανουργιάς Παπαϊωάννου παρευρέθηκε στο Παραολυμπιακό Πανόραμα Αθλημάτων που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Πάρκου.

Δείτε όσα ανέφερε:

Οι πρωταθλητές μας της Παραολυμπιακής Επιτροπής αποδεικνύουν πως όταν υπάρχει πραγματική βούληση κάποια εμπόδια ξεπερνιούνται. Αυτές που δεν μπορούν να ξεπεραστούν εύκολα είναι οι ανισότητες που βιώνουν καθημερινά οι συμπολίτες μας με αναπηρίες. Στην κίνηση στην πόλη, στην πρόσβαση στα δημόσια κτίρια, στην εργασία, στην εκπαίδευση. Είναι υποχρέωση όλων και ειδικά των δημοτικών αρχών να κάνουν τη ζωή και την καθημερινότητά τους πιο εύκολη και πιο ανθρώπινη. 

Θερμά συγχαρητήρια σε όσους συμμετείχαν στο Παραολυμπιακό Πανόραμα Αθλημάτων που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην πλατεία Πάρκου.




Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη