Λαμία: Ελπίζουμε κάποιος υπεύθυνος του Δήμου να ακούσει την κραυγή αγωνίας μας και να δoθεί λύση στο πρόβλημα που πάνω από όλα επιβαρύνει την υγεία μας


Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΛΑΜΙΑΣ ( Municipal Philharmonic of Lamia - Greece ) ο πλέον παλαιος πολιτιστικος οργανισμός της πόλης μας είναι για εμάς τους    μουσικους της το δεύτερο σπίτι μας. Ένας χώρος που μας γεμίζει μουσική και μας κάνει να αισθανόμαστε οικογένεια. Δυστυχώς όμως το τελευταίο διάστημα πάρα τη θέληση  μας ο χώρος αυτός δυσκολεύει το έργο μας. Μια βλάβη στο αποχετευτικο σύστημα της πολυκατοικίας που μας φιλοξενεί έχει αναγάγει το υπόγειο τησ φιλαρμονικης σε:

1. Εστια μόλυνσης αφού τα στάσιμα νερά και η άσχημη μυρωδιά ενεργούν σε βαρος της υγείας μας και δη των μικρων μουσικών.

2. Διάβρωση ιματισμου και οργάνων, περιουσία της φιλαρμονικης αν υπολογιστής αξίας.

Ελπίζουμε κάποιος υπεύθυνος του Δήμου να ακούσει την κραυγή αγωνίας μας και να δoθεί λύση στο πρόβλημα που πάνω από όλα επιβαρύνει την υγεία μας.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη