Εκλογές 2023: Νέο μπλόκο στον Κασιδιάρη από τον Άρειο Πάγο

Εκλογές 2023: Νέο μπλόκο στον Κασιδιάρη από τον Άρειο Πάγο

Το Α1 Πολιτικό Τμήμα του Αρείου Πάγου προχώρησε στην ανακήρυξη των κομμάτων, των συνασπισμών κομμάτων, των συνδυασμών ανεξάρτητων υποψηφίων και των μεμονωμένων ανεξάρτητων υποψηφίων, που θα συμμετάσχουν στην εκλογική αναμέτρηση της 25ης Ιουνίου 2023.

 

Και αυτή τη φορά ο Άρειος Πάγος είπε «όχι» στο νομικό τέχνασμα του καταδικασμένου για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης Ηλία Κασιδιάρη και «έκοψε» τον συνδυασμό ανεξάρτητων συνεργαζόμενων υποψηφίων «Έλληνες για την Πατρίδα και την Ελευθερία». Στο συνδυασμό συμμετείχε ο Ηλίας Κασιδιάρης ως υποψήφιος βουλευτής στην Α΄ Αθηνών. 

Στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου είχαν δηλώσει συμμετοχή στις επικείμενες εκλογές της 25ης Ιουνίου 2023 35 κόμματα, οι 5 συνασπισμοί κομμάτων, ο ένας συνδυασμός ανεξάρτητων υποψηφίων και 3 μεμονωμένοι ανεξάρτητοι υποψήφιοι (συνολικά 44).

#ΕΚΛΟΓΕΣ_2023 #ΕΘΝΙΚΕΣ_ΕΚΛΟΓΕΣ_2023 #ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ_ΕΚΛΟΓΩΝ_2023 #ΑΡΕΙΟΣ_ΠΑΓΟΣ #ΗΛΙΑΣ_ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/bLkiRme
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη