Για ενδιαφέρον της Λαμίας να αποκτήσει τον Καρίμ Ανσαριφάρντ κάνει λόγο η διδακτική πύλη ενημέρωσης της ΕΡΤ. Σε ρεπορτάζ που υπογράφει ο Ελλαδίτης δημοσιογράφος Γιάννης Ροζής, σημειώνεται πως ο σύλλογος της Φθιώτιδας ψάχνει άλλη μία μετεγγραφική «βόμβα» μετά την προσθήκη του Καρλίτος, ώστε να ενισχύσει την επιθετική της γραμμή.
Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες της ertsports.gr, η Λαμία έχει στρέψει το βλέμμα της προς Κύπρο μεριά με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ να ενδιαφέρει. Πάντως, ο Ιρανός επιθετικός έχει συμβόλαιο με την Ομόνοια γι΄ άλλη μία σεζόν και δεν προκύπτει από πουθενά ότι οι πράσινοι έχουν σκοπό να τον παραχωρήσουν. Το δεδομένο είναι πως το «τριφύλλι» θα ενισχυθεί με άλλον έναν επιθετικό, ενώ στο ρόστερ υπάρχει φυσικά και ο Κακουλλής.
Αναλυτικά το δημοσίευμα
Μετά την άφιξη του Καρλίτος, ο σύλλογος της Φθιώτιδας ψάχνει μια ακόμα μεταγραφική “βόμβα”, με την ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου να βλέπει και την περίπτωση του Ιρανού φορ της Ομόνοιας ως ιδανική λύση για τη θέση του βασικού επιθετικού.
Η Λαμία έχει στρέψει τα ραντάρ της σε περιπτώσεις παικτών που μπορούν να κάνουν την διαφορά και έχουν παραστάσεις στην Super League. Μετά την συμφωνία με τον Καρλίτος, η ομάδα της Στερεάς Ελλάδας κοιτάζει πλέον και την αγορά της Κύπρου, με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ να δένει το… πάζλ του σχεδιασμού της ομάδας.
Ποιος είναι ο Καρίμ Ανσαριφάρντ;
Ο Ιρανός διεθνής έχει αγωνιστεί σε σπουδαίες ομάδες στην Ελλάδα, ξεκινώντας το ταξίδι του από τον Πανιώνιο, όπου σε δυο σεζόν με τα “κυανέρυθρα” σκόραρε 14 φορές σε 44 συμμέτοχές στο πρωτάθλημα. Εκεί, ο Ολυμπιακός έκανε την κίνηση να τον αποκτήσει στην εποχή του Μπεσνίκ Χάσι, αλλά με τις αλλαγές προπονητών η ομάδα δεν μπόρεσε να μείνει στην κούρσα του πρωταθλήματος. Ο Ανσαριφάρντ ήταν η μοναδική νότα αισοδοξίας στο λιμάνι, βρίσκοντας δίχτυα 18 φορές σε 34 αγώνες. Το καλοκαίρι οι “ερυθρόλευκοι” δεν του ανανεώνουν το συμβόλαιο και κατέληξε στην Νότιγχαμ Φόρεστ.
Με μία χρονιά μακριά από την Ευρώπη, επιστρέφει για λογαριασμό της ΑΕΚ το 2020. Εκεί, βρίσκει ρόλο στην ομάδα και ο απολογισμός του είναι 17 γκολ σε 63 εμφανίσεις σε δυο σεζόν με τον “Δικέφαλο Αετό” στο στήθος.
Στην Ομόνοια καταλήγει ως ελεύθερος, με το συμβόλαιο του να λήγει το καλοκαίρι του 2024. Την περσινή σεζόν σκόραρε τέσσερις φορές στο πρωτάθλημα και μια στο Europa League.
