Το νέο «σκληρό» σκίτσο του Charlie Hebdo για τον πόλεμο στη Γάζα

Το νέο «σκληρό» σκίτσο του Charlie Hebdo για τον πόλεμο στη Γάζα

Για τον πόλεμο στο Ισραήλ είναι το τελευταίο σκίτσο του γνωστού σατιρικού γαλλικού περιοδικού Charlie Hebdo.

 

Ένας ηλικιωμένος, γενειοφόρος μουλάς στη Γάζα βρίσκεται μπροστά στον νιπτήρα θέλοντας να ξεπλύνει τα χέρια του από το αίμα των σφαγιασμών στο Ισραήλ. Όμως, οι Ισραηλινοί έχουν επιβάλει καθολικό αποκλεισμό της παλαιστινιακής πόλης και το νερό είναι κομμένο. Κι ο μουλάς αναρωτιέται: "Μέχρι πού θα φτάσει η βαρβαρότητά τους;"

Το Charlie Hebdo, γνωστό για τις γελοιογραφίες του κατά του ισλαμιστικού φανατισμού και της τρομοκρατίας είναι και το ίδιο ένα από τα μεγαλύτερα θύματα όσων πολεμά εδώ και χρόνια.  Υπενθυμίζεται πως στις 7 Ιανουαρίου 2015 ομάδα ισλαμιστών ενόπλων επιτέθηκε στα γραφεία του σατιρικού περιοδικού στο Παρίσι αφήνοντας πίσω 12 νεκρούς και 7 τραυματίες.

#ΙΣΡΑΗΛ #Charlie_Hebdo #ΓΑΖΑ #ΠΟΛΕΜΟΣ #ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ


from Ειδήσεις τώρα https://ift.tt/P5EpxKU
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη